Snart är jag på resande fot...

Den 2009-10-13 11:26

Tro det eller ej, men jag ska vara med i nya upplagan av tv-programmet På spåret! Tävlingar är inte min specialitet, men jag övertalades av nya programledaren Kristian Luuk. Jag föll för hans motivering att "se det som en del av livets universitet". Dessutom hoppas jag mycket på min medtävlare - författaren Björn Ranelid. Han borde väl, om inget annat, kunna prata omkull domare Fredrik Lindström. Programmen spelas in i november och har premiär fredagen den 4 december. Vi är 18 tävlande i nio lag. Håll tummarna, det kan verkligen behövas. Vi kommer att möta många gamla duktiga favoriter och även Doreen Månsson från systerklubben 2,6.

Fredrik Lindström, domare, och Kristian Luuk, programledare i På spåret som jag medverkar i i december
Fredrik Lindström, domare, och Kristian Luuk, programledare i På spåret som jag medverkar i i december

Jag kommer att tävla ihop med författaren Björn Ranelid
Lagkamraten, författaren Björn Ranelid

Kommentera

Alexandra Charles

Alexandra Charles
Välkommen till Sveriges största kvinnoförenings blogg om hälsa och livsstil. Här skriver Alexandra Charles, grundare av 1,6 & 2,6 miljonerklubben.

2,6 miljonerklubbens bloggar

Bloggarkivet

Blogg: Lili Öst

Lili Öst

Omfamna din frustration - den är din känslobarometer in action!: Inte för att jag någonsin skriver bloggar som jag inte har en stark vision med, med dagens blogg är oerhört viktig att reflektera över, för idag ska det handla om frustration, och det är alltför må... Läs mer »

Julklappstips

Insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa

Ge en annorlunda gåva i år - stöd forskningen på kvinnohälsa!
Skänk en gåva på:
www.kvinnorochhalsa.com

Coala LifePeptonic Mediacal ABScandicwww.lunginflammation.seAnnette LefterowDermoshopBoehringer IngelheimBig TravelMedilensOrkla HealthTorrhetskänsla i underlivet?Vi stödjer ÄldrekontaktStar for life i SydafrikaDoktorn.comvikinglinevikingline