Snart är jag på resande fot...

Den 2009-10-13 11:26

Tro det eller ej, men jag ska vara med i nya upplagan av tv-programmet På spåret! Tävlingar är inte min specialitet, men jag övertalades av nya programledaren Kristian Luuk. Jag föll för hans motivering att "se det som en del av livets universitet". Dessutom hoppas jag mycket på min medtävlare - författaren Björn Ranelid. Han borde väl, om inget annat, kunna prata omkull domare Fredrik Lindström. Programmen spelas in i november och har premiär fredagen den 4 december. Vi är 18 tävlande i nio lag. Håll tummarna, det kan verkligen behövas. Vi kommer att möta många gamla duktiga favoriter och även Doreen Månsson från systerklubben 2,6.

Fredrik Lindström, domare, och Kristian Luuk, programledare i På spåret som jag medverkar i i december
Fredrik Lindström, domare, och Kristian Luuk, programledare i På spåret som jag medverkar i i december

Jag kommer att tävla ihop med författaren Björn Ranelid
Lagkamraten, författaren Björn Ranelid

Kommentera

Alexandra Charles

Alexandra Charles
Välkommen till Sveriges största kvinnoförenings blogg om hälsa och livsstil. Här skriver Alexandra Charles, grundare av 1,6 & 2,6 miljonerklubben.

2,6 miljonerklubbens bloggar

Bloggarkivet

Blogg: Maria Roswall

Maria Roswall

Hattkryssning, Almedalen och sommar!!!: Vilken underbar försommar vi har fått! Här på kansliet har vi i vanlig ordning hunnit med en hel del, bland annat firade vi in sommaren med en fantastiskt rolig och fin kryssning med M/S Birka. Ali... Läs mer »

Insamling för kvinnors hälsa

Insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa

Det ska inte vara orättvist att vara kvinna! Forskning på kvinnohälsa släpar efter. Med din hjälp kan vi ändra på det.
Skänk en gåva på:
www.kvinnorochhalsa.com

Annonser

Arcamea - Vår berättelse
BioGaiaGedeon RichterSvensk LivräddningNovartis Sverige ABPfizer ABMathem i Sverige ABMediRätt ABAmgen ABBayerCoala LifePeptonic Mediacal ABScandicBoehringer IngelheimMaqt - Politikens hetaste blogg- och debattforum.Big TravelMedilensMatkomfortVi stödjer ÄldrekontaktStar for life i Sydafrika