Tack alla som kom!

Vilken succé för vår Hälsodag med Hälsopromenad i Stockholm igår! Solen sken och massor av kvinnor i alla åldrar kom till Sjöhistoriska muséet på Djurgården för att prova på de hetaste trenderna inom hälsa och wellness. Yogalates, zumba, bollywood, chakradans, matlagning med Monica Ahlberg, sång, barnaktiviteter och mycket mer fanns att testa. Förhoppningsvis kommer några av er att fortsätta träna efter detta.

Tack Annika Jankell som var konferencier hela dagen, Susanne Fellbring som sjöng och underhöll oss och alla, alla andra som hjälpte till att göra denna vår första Hälsodag till en sådan framgång. Och tack alla bidragsgivare till den välfyllda goodiebagen som alla deltagare fick!

Nu väntar härnäst Linköping imorgon tisdag 18:e, Ljusdal 20:e, Örebro 22:a och avslutningsvis Göteborg nästa söndag den 23:e. Missa inte detta! Hjälp oss samla in pengar till forskningen om kvinnohjärtat genom att gå 5 km med oss!

Alexandra

Christina Nilsson, vår 2.6 ambassadör i Malmö dansade chakra, Annika Jankell var konferencier, jag och sångerskan Susanne Fellbring, som sjöng för oss
Susan Lanefelt var på plats
Sunita Singh, som dansade underbart vacker bollywood dans för oss, intervjuas av Annika Jankell

Kommentarer