Klubbnyheter och reportage

Woman in Red i HELSINGBORG

2017-03-22 Det blev en festlig kväll med Kultur, Kunskap, Underhållning och Överraskningar på Helsingborgs Stadsteater! Utanför teatern stod två bilar dekorerade med Woman in Red logo sponsrade av DinBil, Helsingborg. Inne i foajén minglade gäster bland kv&a... Läs mer »

Underbar kväll i Kalmar

2017-03-22 En underbar syn mötte mig när jag kom till Porten. Glada, pratande kvinnor står i kö utanför dörren och väntar på att bli insläppta. Redan där fylls hjärtat av glädje. Det är första gången som vi har Woman in Red i Ka... Läs mer »

Stämningen var på topp i Örebro

2017-03-22 Det var 150 st kvinnor och 1 man som samlades i City Konferens lokaler och startade kvällen med en god mingeltallrik. Sedan fortsatte den med bra föreläsare från Universitetessjukhuset i Örebro, fantastisk underhållning av Charlotta Huldt och därefter av... Läs mer »

Woman in Red Gävle

2017-03-21 165 glada damer deltog i Women in red i Gävle på måndagskvällen som inleddes med en buffé där gästerna minglade och umgicks och en hög stämning infann sig snabbt. Programmet inleddes med att vi fick lyssna till Carina Carnlöf som på... Läs mer »

Dolda Tillgångar, Hidden Figures

2017-03-21 Recension skriven av 12åriga Sabelle T Beraki Året var 1962 och Sovjetunionen höll på att vinna rymdkapplöpningen mot USA. Under den här tiden så var samhället otroligt mansdominerande men vid sidan om det blev svarta kvinnor även extremt... Läs mer »

Woman in Red Borås

2017-03-21 På Textile Fashion Center i Borås blev det verkligen den trevliga kväll vi hoppats på! Det hela började med fantastiskt goda wraps till vilka det bjöds alkoholfritt mousserandevin (NBV fruktdrycker) samt Brämhults juice o smoothies, olika smaker. P&... Läs mer »

En kväll fylld av ny forskning, glädje och musik

2017-03-20 När det var dags för Woman in Red i Stockholm den 13 mars fylldes hela lokalen på Rival hotell på Mariatorget. Det blev en kväll fylld av ny forskning, glädje och musik med kvinnohjärtat i fokus tillsammans med en härlig publik, framstående profes... Läs mer »

Bästa Woman in Red i Ljusdal någonsin!

2017-03-20 Vi arrangörer har aldrig fått så mycket positiv respons på arrangemanget och föreläsarna som i år. Kvällen inleddes med en halvtimmes fantastisk underhållning av Tri-Ol, dvs. familjen Olssons trio, medan gästerna tog plats och tog f&oum... Läs mer »

Woman in Red Enköping

2017-03-16 1,6 & 2,6 miljonerklubben genomförde igår Woman in Red i Enköping. Eventet, som ägde rum i EGALIA advokatbyrås lokaler, drog fullt hus och en mycket entusiastisk och positiv publik, många klädda i rött till stöd för kampanjen. Vi bjöd... Läs mer »

Woman in Red Linköping

2017-03-16 Det blev en dundrande Succé i Linköping med totalt 540 besökare inkl. VIP-gäster utställare och volontärer. Som tidigare år kom det tre chartrade bussar från Norrköping, Finspång och Motala med totalt ca 90 personer. Vi började med... Läs mer »

Seminarium i Västervik

2017-03-16 Från skratt till allvar så kan man rubricera seminariet som gick av stapeln i Västervik måndagen den 27 febr. Peter Johansson, bitr professor som arbetar både i Linköping och Norrköping inledde kvällen med att prata under rubriken Hjärtsvikt d... Läs mer »

Årets stipendiater

2017-03-14 Woman in Red-kampanjen har i 12 år delat ut stipendier till forskning på kvinnohjärtat. 2017 års stipendier delades ut på Rival i Stockholm den 13 mars. Årets stipendiater är: Med.dr. Kasper Andersen, Uppsala Akademiska Sjukhus för sitt proje... Läs mer »

Woman in Red Östersund

2017-03-14 Det blev en härlig kväll på Gamla Teatern i Östersund! Vi började med lite mingel och försäljning av våra egna produkter samt visning av smycken från Drakenberg och Sjölin via Lilla Larssons Guld. Första ut som föreläsare... Läs mer »

Hurra för alla kvinnor idag!

2017-03-08 Idag, 8 mars, är det Internationella kvinnodagen! Hurra för alla kvinnor! Den 8:e mars 1917 strejkade kvinnliga textilarbetare i St:Petersburg för bröd och det blev startskottet för en internationell kvinnodag. Idén kommer från ett protestmöte i Ne... Läs mer »

Hälsopriset 2017 - Årets pristagare

2017-02-14 Sedan i augusti har allmänheten kunnat nominera och rösta på de personer som gjort en insats för folkhälsan under året som gått. Ikväll delades Hälsopriset ut för andra året i rad på Dansmuseet i Stockholm. De sex kategorierna i v... Läs mer »

7/2 Seminarium i Malmö

2017-02-09 Tisdagen den 7 februari bjöd 1.6 & 2.6 miljonerklubben i Malmö in till seminarie i läckra lokaler på Scandic hotell i Malmö. Många medlemmar tog sig dit trots snöovädret som vi så ofta har svårt att hantera i Skåne. Elisabeth Wallin b&... Läs mer »

Weekend till Krakow 14–17 oktober 2016

2017-01-31 Ring ring hänger du med till Krakow och 1,6 klubben. Har alltid velat åka dit men som så mycket annat blir det inte av. Yes nu var tillfället. Vi har aldrig åkt med denna förträffliga förening tidigare så det var med stor förväntan vi i... Läs mer »

Kunskap & Inspiration seminarium i Norrköping

2017-01-30 Kvällen inleddes med att Tandläkare Lena Sjöberg uppdaterade oss kring frågan om att få svenska folket att sluta röka. Idag dör 32 personer varje dag i Sverige som en följd av rökning. Nästa talare Docent Gunilla Bolinder, Karolinska hakade p&... Läs mer »

Seniorgala på flera orter i landet

2017-01-27 Georgis Touma är en man som kom från Syrien 1989 till Norrköping tillsammans med sin mamma. Han har arbetat med olika saker under sin tid i Sverige och driver sedan 15 år tillbaka en fotoatelje. Under sin tid i Sverige har han haft en del bekymmer men sammanfattningsvis ka... Läs mer »

Årets hälsohjälte – nytt för Hälsopriset 2017

2016-12-21 Vi följer upp förra årets succé, snart är det dags för Hälsopriset 2017. Nytt för i år är Årets hälsohjälte, en person som utmärkt sig genom att hjälpa sig själv eller andra med unika hälsoinsatser, bek&au... Läs mer »

Lion och 1,6 & 2,6 miljonerklubben

2016-12-12 Indiska ungar. Älskade ungar. Fantastiska ungar. Det är ett ögonblicks verk när olyckan drabbar familjen, när man dansar på rälsen och trampar snett eller när någon med onda avsikter för en över gränsen till något annat.... Läs mer »

Kunskapsseminariet i Stockholm

2016-12-02 Kunskapsseminariet i Stockholm blev en mycket lyckad tillställning med nästan fullsatt salong. Kvällen inleddes med att Alexandra Charles delade ut 1,6&2,6miljonerklubbens stipendium Vetenskapspriset till Professor Maj-Lis Hellenius och Journalistpriset till journalist Kerstin We... Läs mer »

Linköping - Möt Britt Karlsson från BK Wine

2016-11-28 Höstsalong i Linköping med vinexperten, författaren och resebyråägaren Britt Karlsson BK Wine, Paris ett alltid lika trevligt möte. Britt berättade främst utifrån två av sina senaste böcker om Bordeaux och Pimonte. Under hennes framf&... Läs mer »

FINSPÅNG - Höstseminarium

2016-11-28 Det blev fullt hus när vi hade seminarium för första gången i Finspång. Kvällen inleddes med att artisten och skådespelaren tillika ambassadören för klubben Carina Perenkranz inledde med smakbitar från sin senaste show Länge leve Laila ... Läs mer »

Härlig, intressant & inspirerande kväll i Göteborg.

2016-11-24 Den 21:a november träffades över 100 förväntansfulla & glada damer på Panorama hotell i Göteborg. Kvällen började med mingel, smörgås & kaffe och stämningen var redan då på topp. Våra seminarier inleddes av underba... Läs mer »

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

Mars månad är kvinnohjärtats månad: Nu drar vår hjärtefråga och viktigaste kampanj igång - Woman in Red 2017 Över hela landet, i 23 städer, bjuder vi nu in till inspirationskvällar med föreläsningar och underhållning i syfte öka k... Läs mer »

Annonser

Arken Hotel & Art Garden Spa | Hôtel Eggers | Varbergs Stadshotell & Asia Spa
Anna Lena Bergelin