Woman in Red Östersund

Nyheten publicerad: 2017-03-14

Det blev en härlig kväll på Gamla Teatern i Östersund!

Vi började med lite mingel och försäljning av våra egna produkter samt visning av smycken från Drakenberg och Sjölin via Lilla Larssons Guld.

Första ut som föreläsare var Christoph Varenhorst med tema "Hjärtsjukdom hos kvinnor". Föreläsningen blev mycket uppskattad - hans språk och bilder gjorde att vi verkligen förstod vad han ville förmedla.

Vi fick sedan en lättare förtäring innan nästa föreläsning "Mat, rörelse och välmående" med Jenny Bergvall. Med ett lättsamt upplägg, där hon ville pusha oss från det vi egentligen vet till att verkligen göra verkstad av det hela - nyttig mat - lagomt med motion - och inte minst göra små saker för vårt eget välmående.

Vi förättade dragning av vårt lotteri där vi lyckats med 10 riktigt bra prisgivare (x2 priser).

Efter en bensträckare där våra deltagare fick röra sig runt i lokalen stegrades musiken och intensiteten när fem unga kvinnor dansade in bland borden och visade smycken - väldigt uppskattat och häftigt. Påföljande modevisningen från Boutique MaLou höll samma intensitet och modellerna dansade i stort sett in på scen. Visningen avslutades med att de fem unga kvinnorna gjorde ett uppskattat dansnummer på scen. 

Så var det dags för finalen och då kommer Clarissa Krabbe in och sjunger sin första sång bland borden och stämningen höjs ytterligare och hon lyckas verkligen få den i topp genom sina fantastiska sångnummer och även delade hon med sig av sig själv till publiken - mycket mycket uppskattad!

Efter att vi tackat alla medverkande, publiken och oss själva så gick vi och våra deltagare hem mycket nöjda med kvällen!

Tack för er medverkan från Stockholmskontoret - utan er hade det ju inte blivit denna toppenkväll.

Varma hälsningar
Pia och Raya

 

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

Musik ska byggas utav glädje!: Av glädje bygger man musik! Ja, ni hör ju själva underbara Lill Lindfors rader som verkligen är glädje, såväl för öronen som för själen. Precis som all kultur är och för mig personligen ligger musi... Läs mer »

Donera gärna!

PG: 120 89 08-2, BG: 5591-9484, Swish: 123-338 49 89
Coala LifePeptonic Mediacal ABScandicwww.lunginflammation.seAnnette LefterowDermoshopBoehringer IngelheimBig TravelMedilensOrkla HealthTorrhetskänsla i underlivet?Vi stödjer ÄldrekontaktStar for life i SydafrikaDoktorn.comvikinglinevikingline