Vilken vecka vi har haft i Almedalen!

Nyheten publicerad: 2017-07-11

Vilka dagar vi har haft i Almedalen! Vårt program har varit intressant, aktuellt och intensivt, precis som det ska vara! Seminarier med kunniga talare, vår monter med alla engagerade och duktiga volontärer och givetvis en hel del intervjuer och debatter där Alexandra har medverkat. Från panelsoffor till tv-sändningar men vi har också hunnit med att nätverka och att få äran att träffa många utav er kära medlemmar som kommit förbi och pratat med oss. Stort tack alla som hjälpt till att göra de här viktiga dagarna fantastiskt lyckade!

 Här ovan är vi samlade inför vår årliga middag för alla fantastiska medarbetare nere i Almedalen, och nedan inför seminariet "Mäns våld mot kvinnor", som blev m

Vi samlades en eftermiddag på trevliga båten M/S Sigrid där vi pratade om jämlikhet inom vården och att det på riktigt är hög tid att vi bryter tystnaden kring dolda kvinnosjukdomar.

Som grande final fick vi ett stärkande pass Qui gong med Karin Rosvall. Det är ju som vi vet alltid viktigt att röra på sig!

Trevligt "häng" i vår fina monter under hela veckan. Vår partner Pfizer fanns också på plats.

Och mellan montern, mingel och möten stod flera aktuella och viktiga seminarier på agendan. Här nedan vårt om Robotik och e-hälsa. Att gemensamt arbeta för ett friskare och mer välmående samhälle för alla är bland det viktigaste vi kan göra.

Vilken vecka Almedalen och alla inblandade bjöd oss på! För kvinnors hälsa och för välmående och jämlikhet, det som vi alla jobbar så hårt för. Om vi inte sågs i år så ses vi nästa år i Visby igen!

Ingvor Farinotte, Alexandra, Helena Kopp Kallner, Karin Schenck-Gustafson, Ulrika Johannesson, Kristina Gemzell Danielsson, Daniel Forslund och Anna Starbrink. En del av vår viktiga, duktiga Almedalen-trupp!

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

Vilka dagar vi haft i Almedalen!: Det har varit full fart från tidig morgon till sen kväll, vi har träffat många av er kära medlemmar och givetvis gjort allt vi kan för att skapa debatt och lyfta fram viktiga frågor kring kvinnors ... Läs mer »

Annonser

Arcamea - Vår berättelse

Donera gärna!

PG: 120 89 08-2, BG: 5591-9484, Swish: 123-338 49 89
BioGaiaGedeon RichterSvensk LivräddningNovartis Sverige ABPfizer ABMathem i Sverige ABMediRätt ABAmgen ABBayerCoala LifePeptonic Mediacal ABScandicBoehringer IngelheimMaqt - Politikens hetaste blogg- och debattforum.Big TravelMedilensMatkomfortVi stödjer ÄldrekontaktStar for life i Sydafrika