Women in Red i Östersund 8 mars

Nyheten publicerad: 2018-04-10

Women in Red i Östersund 8 mars

Enligt tradition i Östersund höll vi årets Women in Red på internationella kvinnodagen. Med ett glittrande Östersund för våra fötter gick arrangemanget av stapeln på Östersunds Skybar Arctura. Efter en härlig middagsbuffé med tillhörande mingel fick vi lyssna till våra gästande specialistläkare, Hjärtspecialisten Bo Friberg från Östersunds Sjukhus som berättade om "Kvinnlig hjärtsjukdom". Från Göteborg gästades vi av Tommy Berglund, Specialist inom internmedicin och han beskrev vad som händer under "Vägen till det sviktande hjärtat". För att underhålla oss hade Regina Lund bjudits in till vårt evenemang. Regina tog oss med storm och delade med sig av historier ur såväl karriär som livet i stort. Bjöd på en härlig musikupplevelse varvat med lite "bus" - en energikick! Vi kunde via våra fantastiska prisgivare bjuda på ett fint lotteri. Som avslutning på kvällen fick vi en härlig modevisning med vårens trender via Boutique MaLou. Vi gick nöjda hem efter en lyckad kväll både som deltagare och arrangörer!

Vid pennan Pia och Raya

 

Regina Lund - att välja bland

Bo Friberg, hjärtspecialist Östersund

Tommy Berglund, Specialist internmedicin Göteborg

Publikbild

Vår kontaktkvinna Raya Vestlund och Regina Lund

 

 

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

Härliga höst: Vilken fantastisk höst vi upplever! För mig innebär det många resor runtom i landet till våra seminarier och mässor. I torsdags var vi i Falun på 60 plusmässan. I måndags var jag på vårt seminarium... Läs mer »

Annonser

Efemina - Lösningen för dig som lever med ansträngningsinkontinens
Arcamea - Vår berättelse

Donera gärna!

PG: 120 89 08-2, BG: 5591-9484, Swish: 123-338 49 89
HemfridBioGaiaGedeon RichterSvensk LivräddningNovartis Sverige ABPfizer ABMediRätt ABAmgen ABBayerCoala LifePeptonic Mediacal ABScandicBoehringer IngelheimMaqt - Politikens hetaste blogg- och debattforum.Big TravelMedilensMatkomfortVi stödjer ÄldrekontaktStar for life i Sydafrika