Minnenas mat

Artister och fotografer stödjer alzheimerforskning – du kan också ge ditt stöd

Några av de artister och andra välkända personer som har delat med sig av minnesvärda recept är Lena Olin, Stefan Sauk, Gladys del Pilar, Patrik Isaksson, Victoria Silvstedt, Christer Fuglesang, Carl Jan Granqvist, Alexandra Charles och många fler.

I 1,6 & 2,6 miljonerklubbens receptsamling, Minnenas Mat, bjuder 18 välkända artister på sina personliga minnesvärda favoriter. Totalt är det 13 recept med härliga spännande matminnen. Alla bilder är fotograferade av några av Sveriges bästa fotografer. Genom att köpa receptsamlingen är du med och stödjer forskningen på Alzhemers sjukdom.

Lena Olin bjuder på sitt barndomsrecept ”Korv i ugn à la mama”. Stefan Sauks recept på det italienska kökets klassiker, Saltimbocca, påminner honom om en ungdomskärlek i Rom. Ola Rapace favorit är One Pot Pasta med grönsaker, som hans fru lagade till honom första gången. ”Enkelt med kärlek”.

Victoria Silvstedt finanskvinnan, modell och designern, som tog tåget från lilla Bollnäs och upptäckte världen.  Victorias favoriträtt är norrländsk powergröt.

Minnenas Mat kan beställas från www.1.6miljonerklubben.com eller köpas i NKs bokhandel (Stockholm) och på våra seminarier runtom i landet.

Pris: 180 kr exkl porto. Minnenas Mat tas fram till förmån för insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa, för forskning på Alzheimers sjukdom. Receptsamlingen är 34 sidor och är 22 x 22 cm.

Köp ditt exemplar här och var med och stöd forskningen på Alzheimers sjukdom!