Hatten på för kvinnan i världen

Livstyckets vårmarknad den 22 maj kl 08-20

Livstycket är en ideell förening som vill ge kvinnor som invandrat till Sverige en chans att lära sig det svenska språket och kulturen samtidigt som de stärker sin självkänsla.  Genom den funktionella pedagogiken, som kombinerar konstnärlig verksamhet med teoretisk undervisning, bedrivs ett  modernt kunskaps- och designcenter i Tensta där kvinnor från hela världen deltar. Den 22 maj bjuder de in till en ny utställning med försäljning:

Välkommen att fira våren med Livstycket i Tensta!

Dagen till ära har vi öppet från tidig morgon till sen kväll, från åtta till åtta. Vi lanserar vårt nya mönster ”Hatten på för kvinnan i världen” tryckt på olika tygkvalitéer som använts i många lockande produkter. Våra mönster är också konst, tycker vi, och ställer nu ut några av dem, inramade och till salu. Utställningen finner ni i stora rummet längst bort, i Vita Havet.

På tryckbordet i verkstaden dukar vi som vanligt upp våra varor till försäljning, alla sprungna ur kvinnohistoria på löpmeter. Såväl senaste nytt som gamla godingar.
För att stilla både hunger och sug serverar vi läckerheter som soppa, pajer, smörgåsar och kaffe med dopp. Från eget kök, förstås, och till mycket rimliga priser. Låt dig väl smaka!

Framåt kvällen, ca 18.00, rullar vi åter fram vår rosa catwalk utanför Tensta Konsthall för modevisning av Livstycket Collection. Idag till pianomusik av Jacob Piamorex och sång av tenoren Daniel Swensson.

Kom, se, njut och handla!
Välkommen till Livstycket!

Adress: Tenstagången 20 T-bana – Tensta, blå linje mot Hjulsta
Mer info: www.livstycket.se tel 08- 760 43 15