Hälsodagen i Ystad

Den 4 oktober gick Hälsodagen i Ystad av stapeln!

Hälsodrottningen Anette Lefterow gav fina tips på Wellness och egenvård med hjälp av enkla men energigivande yoga övningar. Alla deltagare hängde på i övningarna och trollbands av föreläsningen. Vi fick ta del av ”personligheterna” enligt Ayurveda och många härliga skratt uppstod igenkännande. Anette presenterade även sin egen metod, Lefterow-metoden, som innefattar åtta delar inom Wellness. Inspiration och energi förmedlades generöst och kärleksfullt utav Anette. Tacksamhet var Anettes ledord här i livet!

Pearl Jarl, mycket omtyckt artist och entertainer, framförde fyra låtar med sin unika och kraftfulla röst. Ett bejublat framträdande och med en utstrålning som förmedlade glädje.

Vår Eldsjäl i 2,6 miljonerklubben, Johanna Lind Clausen, som är hudvårdsexpert och SPA-terapeut undervisade skickligt om hudvård i livets alla åldrar, för lyster och evig ungdom.

Vi fick ta del utav ansiktsmassage för att öka cirkulationen och nyproduktion av celler, samt ögonakupressur för piggare ögon. Professionellt undervisade Johanna oss om huden med sin fantastiska humor, karisma och härliga personlighet! Själv kallar Johanna sig ”Hudterrorist” – för oss andra står hon för gedigen kunskap om hud och bästa produkterna för olika hudtyper på marknaden. Följ gärna JLC Beauty framöver och nya märket Natura Bissé som är på frammarsch  på marknaden.

Avslutning med kul utlottning från 1021 Designcenter och Saeden´s choklad . Pearl Jarl avslutade med skönsång som fin avrundning utav dagen .

Tack alla deltagare för att ni berikade denna dag! Håll utkik efter kommande event via 1,6 & 2,6 miljonerklubbens hemsida.

Tack till Apoteket Kronan i Ystad och Gunvor Wivast för generösa gåvor till vår goodiebag. Och Saedens Choklad och Ankie för gåvor till föreläsarna.

”Tack från Johanna , Cecilia och Monica ”