Första Woman in Red i Karlskrona

Nyheten publicerad: 2017-04-24

Internationella kvinnodagen 8 mars genomförde vi i Karlskrona vår första Woman in Red.

Det blev succé med tanke på att vi inte visste riktigt hur väl vi hade lanserat 1.6 miljonerklubben i Karlskrona. I en fullsatt festvåning på First Hotell statt fick vi avnjuta en otroligt god två rätters middag. Vår fantastiskt duktiga konferenciär Paula Gullbing guidade igenom kvällen på ett jätteproffsigt sätt. Under kvällen fick vi ta del av hjärtspecialisten Bengt Lindströms kunskap om våra hjärtan. En gripande berättelse av Ann-Christin Andersson, som blev sjuk mitt i livet som en klar blixt från himlen. Hennes livsöde med att få en diagnos med en hjärtsjukdom och hur hon har lärt sig att leva med det, och hur hennes liv ser ut idag. Vi hade även förmånen att få lyssna och ta del av Christian Malmström, tränings, livs, och inspirations coach. Han berättade om hur små saker man än gör med sin kropp så ger det resultat. Hur Christian började sin bana i princip från noll och idag genomför till exempel Ironman, som är ett triathlon i världsklass. Han gav tips på enkla saker och vad som händer med kropp och hjärta. Vi hade en musikresa som genomfördes av RosMarie Nilsson och Monika Lindeborg Grahn. Innerliga och hjärtliga skratt uppstod när Anna-Lena Bergelin (Brundin) gav oss en härlig talkshow, sprakande modevisning av underbara mannekänger med kläder från stadens butiker. Stort lotteri med vinster skänkta från lokala butiker.

Ett stort Tack till alla er företagare och lokala butiker som ställde upp bilar, sponsring, vinster med mera. Ett hjärtats tack till min underbara vän och medhjälpare i gruppen för 1.6 & 2.6 miljonerklubben, Maria Strandqvist, Annelie Nordström och Catharina Lissmark, ni är fantastiska, engagerade och omtänksamma! 

Text: Monica Svensson

 

 

 

 

 

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

Vilken härlig dag vi hade alla kontaktkvinnor!: Att få träffas och utbyta tankar och idéer vi alla som jobbar tillsammans är alltid otroligt givande och inspirerande. I år är det ju vårt stora jubileumsår, vilket jag hoppas att ni har skrivit up... Läs mer »

Annonser

Arcamea - Vår berättelse

Donera gärna!

PG: 120 89 08-2, BG: 5591-9484, Swish: 123-338 49 89
BioGaiaGedeon RichterSvensk LivräddningNovartis Sverige ABPfizer ABMathem i Sverige ABMediRätt ABAmgen ABBayerCoala LifePeptonic Mediacal ABScandicBoehringer IngelheimMaqt - Politikens hetaste blogg- och debattforum.Big TravelMedilensMatkomfortVi stödjer ÄldrekontaktStar for life i Sydafrika