Reportage Woman in Red Stockholm 12 mars 2018!

Nyheten publicerad: 2018-03-29

Vilken fantastisk kväll!

Vilken fantastisk kväll! Fullsatt på Oscars! Moderator var Alexandra Charles, ordförande i 1,6&2,6 miljonerklubben.

Den 12 mars bjöd vi in till Woman in Red på Oscarsteatern i Stockholm, En härlig kväll med kvinnohjärtat i fokus - där alla hade ett leende på läpparna. Vi fick möjlighet att sprida kunskap om allt som rör kvinnors hälsa. Socialminister Annika Strandhäll (S) delade ut Kvinnor & Hälsas stipendier till tre unga forskare inom kvinnohälsa.

En av föreläsarna var professor Karin Schenck-Gustafsson som informerade om de senaste forskningsresultaten på kvinnohjärtat. Forskning varvades med musik av bl a Tommy Körberg och Loa Falkman. Kvällen innehöll även ett varmt och hjärtligt bröllop på stora scenen.

Kvällen avslutades med en modevisning med välkända artister som visade upp kvinnor i rött. Det blev en kväll för ett friskare, gladare och hälsosammare kvinnohjärta. 

 

Se vår film från YouTube, klicka här! Producent och produktion Tomas Holm, DiPiX Film & TV AB.

 

 

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

Vilka dagar vi haft i Almedalen!: Det har varit full fart från tidig morgon till sen kväll, vi har träffat många av er kära medlemmar och givetvis gjort allt vi kan för att skapa debatt och lyfta fram viktiga frågor kring kvinnors ... Läs mer »

Annonser

Arcamea - Vår berättelse

Donera gärna!

PG: 120 89 08-2, BG: 5591-9484, Swish: 123-338 49 89
BioGaiaGedeon RichterSvensk LivräddningNovartis Sverige ABPfizer ABMathem i Sverige ABMediRätt ABAmgen ABBayerCoala LifePeptonic Mediacal ABScandicBoehringer IngelheimMaqt - Politikens hetaste blogg- och debattforum.Big TravelMedilensMatkomfortVi stödjer ÄldrekontaktStar for life i Sydafrika