Woman in Red i Sundsvall

Nyheten publicerad: 2018-04-09

En härlig kväll där 160 deltagare samlades till Woman in Red i Casino Cosmopols lokaler i Sundsvall. Kvällen startade med en god plocktallrik och därefter föreläste Anna Millbourn, överläkare kardiologen, om kvinnlig hjärt- och kärlsjukdom. Kajsa Hedin, fysioterapeut informerade om livsstilsfaktorer som påverkar risken för hjärtsjukdom.

 

Ambassadörerna Elisabeth Dahlin Westberg och Eva Viklund

 

Charlotta Huldt och Anna Millbourn

Föredragen varvades med kulturinslag och musik. Stämningen var på topp när några damer med en herre var uppe på scenen tillsammans med Charlotta Huldts operafitness. Ytterligare sång av hög klass och grande finale av Annika Ljungberg som sjöng och samtalade om sin hälsoresa.

 

Charlotta Huldt och Anna Millbourn2         Gäster 

Många fina lotterivinster delades ut. Första priserna var en flygresa som var sponsrat från Bra flyg och konstnär Elisabeth Gustafsson hade sponsrat med en mycket fin målning, en tavla med en röd sko.      

Operafitness med Charlotta Huldt   

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

VI ÄR POSSIBILITIES: Den 10 oktober firades Världsdagen för Psykisk hälsa runtom i världen. Den instiftades av "World Federation for Mental Health" 1992 och är till för att skapa större medvetenhet och förståelse för p... Läs mer »

Annonser

Efemina - Lösningen för dig som lever med ansträngningsinkontinens
Arcamea - Vår berättelse

Donera gärna!

PG: 120 89 08-2, BG: 5591-9484, Swish: 123-338 49 89
HemfridBioGaiaGedeon RichterSvensk LivräddningNovartis Sverige ABPfizer ABMathem i Sverige ABMediRätt ABAmgen ABBayerCoala LifePeptonic Mediacal ABScandicBoehringer IngelheimMaqt - Politikens hetaste blogg- och debattforum.Big TravelMedilensMatkomfortVi stödjer ÄldrekontaktStar for life i Sydafrika