Om livslång hälsa i Uppsala

Den 4 november var det dags för seminarium i Uppsala. 120 kvinnor var på plats  pch vanligt blev det en trevlig kväll! Vi fick lära oss mer om hur lusten bäst hålls vid liv och hur kan det göra så ont fast smärtan inte ”syns”? Dessutom får vi veta vad som händer när ögonen åldras och vikten av att tänka och välja på ett sätt som leder oss dit vi vill.

 

Ur programmet:
”Har vi lust att ha lust”?
Helena Cewers, sexolog och barnmorska, sätter med humor och fakta ljus på sexualitetens inverkan på vår hälsa.

”Varför gör det ont när kroppar brister?” Gunilla Brodda Jansen, docent Karolinska Institutet, specialist i rehabiliteringsmedicin och smärtlindring, förklarar varför det gör ont fast inget syns och sätter oss in i skillnaderna mellan mäns och kvinnors smärta.

”Vad händer med synen och ögat när vi blir äldre”? En genomgång av ögats sjukdomar – vad kan jag själv göra för att ta hand om mina ögon på bästa sätt? Marika Axelsson, legitimerad optiker, reder ut och förklarar.

”100 % inspiration – om mod, vägval, glädje och drömmar”. Elisabeth Wahlin, inspiratör och författare, delar med sig av strategier och verktyg som bidrar till att inspirera och motivera både dig själv och andra.


Vi tackar alla medverkande för en härlig kväll!