Hjärtat i fokus – landet runt! 2015

Mars är månaden då hjärtat står i fokus. Woman in Red är i år på 17 orter runtom i landet med evenemang innehållandes föreläsningar och underhållning, allt för att uppmärksamma kampanjen och kvinnohjärtat.

 

Från söder till norr sprider vi vårt budskap med allvar och glädje i en härlig blandning, med föreläsare som Karin Schenk Gutafsson, Mona Lycksell, Agneta Månsson Broberg och underhållningen har vi fått av bla Divine, Arja Saijonmaa och Babsan. På många orter så ordnades det även härliga modevisningar.

 

Här ser du bilder från alla orter vi haft Woman in Red på.

På Oscarsteater 4 mars i Stockholm delades det ut 1 250 000 kronor i stipendier till forskning på kvinnors hälsa.

 

 

Köp nålen för att stödja

forskningen på kvinnohjärtat

 

Bilder och reportage från hela landet

 

Helsingborg

Härlig stämning på premiärkvällen av Woman in Red i Helsingborg. En kväll som bjöd på det mesta och fick oss inspirerade och glada. En underbar kväll som inleddes av Alexandra Charles och Lou Rossling. Sedan avlöste föreläsningar om hjärtat och underhållning om vartannat.

 

Stockholm

Den 4 mars var det Women in Red på Oscarsteatern i Stockholm och stämningen var på topp, bland såväl publik, föreläsare som artister. En kväll som fick det att bubbla och spritta i benen.

Linköping

Fullsatt i Linköping

Woman in Red i Linköping blev en succé. Drygt 500 kvinnor kom till detta evenemang med mat, mingel, intressanta föreläsningar och fantastisk underhållning.

 

 

Umeå

Stora applåder för en lyckad kväll

 Den 11 mars fylldes studion i Folkets hus av glada och intresserade damer när vi drog igång med inledning av Alexandra Charles som presenterade föreningen och vad som är på gång för alla gäster.

Sundsvall

En kväll för hjärtat i Sundsvall med gemenskap, glädje och skratt med föreläsning, wellness, musik och show.

Ljusdal

En eftermiddag  med kvinnor i fokus

Kvinnodagen i Folkets Park i Ljusdal blev en eftermiddag med afternoon tea, föreläsning av stipendiaten Agneta Månsson Broberg och härlig sång.

 

Örebro

En kväll med kvinnohjärtat i fokus anordnades även i Örebro den 4 mars då vi bjöd in till en samling med både föreläsningar, underhållning, stipendieutdelning och modevisning. Kvällens konferencier var Paula Ternström som tillhör 1,6 miljonerklubbens kärntrupp.

 

Göteborg

Vilken underbar kväll vi hade i Göteborg på Internationella kvinnodagen! Flera hundra personer kom till en kväll med föreläsningar och underhållning.

Ystad

Skratt och glädje i Ystad

En inspirerande och lärorik dag med havet brusandes utanför där vi fick förmånen att förmedla kunskap och värdefulla verktyg för hur hjärthälsan ska bibehållas. Lust var huvudämnet och att just lust påverkar vår hjärthälsa positivt .

Östersund

Stående ovationer i Östersund

En kväll som var rik på frågor om förmaksflimmer, dietistråd, opera och modevisning. En lyckad helkväll i Östersund.

 

Borås

En härlig dag i Borås

Den 8 mars på internationella kvinnodagen så spred sig snabbt en trevlig stämning i Kulturhuset i Borås. Alla kunde sätta sig till dukat bord och avnjuta en lunchtallrik för att sedan i Röda rummet ta del av dagens program.

 

 

Eskilstuna

Kvinnliga tonsättare i Eskilstuna

 

Woman in Red i Eskilstuna var ett samarbete med Eskilstuna Symfoniorkester som under kvällen endast spelade verk från kvinnliga tonsättare. 

Luleå

Inspirerande kväll i Luleå

 

Den 17 mars  blev en kväll med både hälsa och skönhet för de 150 deltagarna på Hotel Savoy i Luleå.

 

Gävle

Hög stämmning i Gävle

 

Den 16 mars var det dags för Woman in Red i Gävle. Det blev mingel, en lättare förtäring och inspirerande föredrag.  Det var hög stämning med mycket prat och skratt.

 

Visby

Gemytlig  kväll med hjärtat i fokus

 

Med snittar och vin välkomnades alla gäster in på Clarion Visby Hotel, den 17 mars och det blev en gemytlig och trevlig kväll med inspiration, information och skönsång.