En kväll för hjärtat i Sundsvall

Woman in Red Sundsvall 2015

Rainbow-Rummet på Casino Cosmopol var fullsatt till sista platsen den 12 mars. Gerda Strömberg-Nielsen hälsade alla välkomna och sedan blev det en härlig medelhavsbuffé. Annette Lefterow, wellnessexpert och kärntruppsmedlem för 2,6 miljonerklubben, hälsade välkommen och berättade om betydelsen av Woman in Red, som nu genomfördes i Sundsvall för nionde året.

Erik Grahn fick med sin mjuka stämma och gitarr inleda kvällen. Överläkaren Bo Lindvall, sektionen för kranskärlsröntgen och PCI på Sundsvalls Sjukhus, föreläste om ballongvidgning vid kärlkramp. Under pausen fick alla möjlighet att ställa individuella frågor till honom.

Artisten Martin Häggström och operasångerskan Anna Hanning bjöd på en blandning av pop, opera och musikal. Helt fantastiskt var duetten av ”The phantom of the opera” och publiken var förtrollad.

På ett charmerande och roligt sätt gav Annette Lefterow sedan goda råd för wellness i vardagen och hon fick alla att röra på sig.
Den efterlängtade showen med ”Babsan” gav mycket skratt och glädje och kvällen avslutades med allsång.

Det var en mycket lyckad kväll i hälsans och hjärtans tecken.

Tack till alla som har bidragit att vi fick uppleva en fantastiskt och inspirationsrik kväll som var fylld med gemenskap, glädje och skratt.

Text: Gerda Strömberg-Nielsen

 

Babsan på scen

 

Martin Häggström och Anna Hanning

 

Wellness med Annette Lefterow

 

Ett litet wellnesspass hann vi med också!

 

Gerda Strömberg-Nielsen och Bo Lindvall

 

Erik Grahn

 

 

Anna Hanning, Babsan, Martin Gerda Strömberg-Nielsen och Martin Häggström