Vilken afton i Kalmar!

1.6 miljonerklubben i Kalmar har återuppstått till mångas glädje. Vi är 4 kvinnor som tyckte att nu var det dags att ställa upp lokalt så 1,6 kan arrangera program här också.

Den 17 februari kom 100 personer till Porten på seminarium och soppmiddag, tack till alla er som kom. Och till de som inte fick plats denna gång säger vi välkomna nästa gång istället. 

Stämningen var sjudande, det bara vibrerade av glädje och tacksamhet över att vi kunde träffas i 1.6 miljonerklubben igen. Tillsammans åt vi väldigt god hummersoppa som Porten lagat, med kaffe och kaka efteråt.

Ljudnivån var värre än på dagis under middagen det kan vi garantera….

Sedan lyssnade vi till Alexandras berättelse om sitt varierande och innehållsrika liv och till Britt-Marie Landgrens gedigna kunskaper om kvinnors undre liv.

 Ett gott råd till er alla medsystrar som inte var med och lyssnade till Britt-Marie är: GÅ OCH BENTÄTHETSMÄT ER så att ni slipper bli kortare i förtid (dvs drabbas av benskörhet).

Den 11 maj träffas vi igen, då är temat kläder och mat, håll utkik på hemsidan för mer info. Till dess, njut av att bara finnas till.

Kramar till alla från 
”De 4:as gäng” i Kalmar

av Marie-Louise Hagström, 1,6 kontaktperson i Kalmar