Salong med Alexandra Charles på Fashion Trade Center

Alexandra var efterlängtad då hon den 26 april Välkomnades till Borås.

Som grundare till och ordförande för 1,6 & 2,6miljonerklubben berättade hon om när, hur och varför hon valt att starta denna kvinnohälsoförening som idag har 30000 medlemmar.

Passande nog var vi i en lokal med namnet Vestindien. Barbados ligger Alexandra varmt om hjärtat! Hon delade med sig av sitt livs historia. I hennes självbiografi berättar hon om uppväxten i Mariestad och Fränsta, mor, far och som äldst av fyra systrar. Vidare får vi följa med i tiden då hon drev Alexandra´s nattklubb i Stockholm och på Barbados samt det hon nu ägnar sig åt sedan 17 år tillbaka, 1,6 & 2,6miljonerklubben. Alexandra lägger numera tyngdpunkten på kvinnors hälsa och ohälsa.
Nyutkommen är boken Lyckomyten – En arg bok om lycka.

 

Lycka, det kan vara att resa.

Maria Holtstrand och Kicki
representerade RESIA i Borås.

Maria talade främst om resmålet Piemonte/Villa la Madonna. Hotellet där ägs av systrarna Marie och Annica Eklund, entreprenörer bakom Bolon i Ulricehamn. Lone Almvik som också var med denna kväll står för färdledning på denna resa.
Kicki talade om kryssningar i Karibien och i Medelhavet. Det finns mycket att göra på båtarna och kryssningar har blivit väldigt populära.

Resia som är vår samarbetspartner har tagit fram en resa till vackra Piemonte i höst 28-31 oktober. Alla deltagare fick en liten fin kasse med prospekt om resorna.

Läs mer om resan här! 

 

I pausen bjöds frukt och alla kunde mingla hos våra lokala konstnärer/designers som denna kväll hade varsitt utställningsbord. Här fanns allt möjligt vackert! En känsla av kreativitet o skapande infann sig. I lokalen stod även modedockor från en tidigare utställning.

Eminent underhållning av en lokal vokalgrupp, Java Joy singers. De bjöd på riktigt härlig jazz-inspirerad stämsång, att njuta av!

Denna kväll avslutades av våra lokala konstnärer/designers då de berättade om sig och sin konstnärliga bana. Katrin Skoglund, änglar, Heli Heino, fantasi, Minna Engström Heino, skor, Petra Kyllergård (som vi även fick höra sjunga i Java Joy Singers), hjärtan.
Dessa fantastiska verk lottades ut till mycket glada vinnare!
Vi rekommenderar ett besök hos dem som har ateljéer, även hemsidor.

   

Maria delade ut en vinst, pläd framtagen för Resia, design Peter Apelgren.
Alla medverkande tilldelades en ros och kvällen var slut efter tonerna av ”Goodnight sweatheart it´s time to go”.

 

Lillemor Carlsson och Kerstin Oscarsson vill från hjärtat tacka alla medverkande denna kväll! Teamet som gjort detta möjligt och våra duktiga medhjälpare Ingela, Marie och Åsa.

 

 

Varmt tack också till ICA Maxi och Blomsterdesign på Trandared.