Följ med på våra kulturpromenader under våren

Vi pratar ofta om vikten av återhämtning, om att hålla hjärnan aktiv och inte att glömma – socialt umgänge! Kultur ger allt detta och vi är glada att äntligen få bjuda in er till våra trevliga dagsaktiviteter där vi får privata visningar toppat med trevlig fika. Begränsat antal platser för varje promenad.

Självklart följer vi folkhälsomyndighetens rekommendationer, så om evenemanget inte går att genomföra på grund av nya restriktioner gör vi en återbetalning.

 

Thielska Galleriet, 15 mars

Thielska Galleriet är ett fascinerande konstmuseum med enastående läge på Djurgården i Stockholm. Huset skapades för bankiren och konstmecenaten Ernest Thiels och hans hustru Signe Thiels fantastiska konstsamling. Privat visning och därefter kaffe, the och en sandwich/ kaka hos Café Monika Ahlberg.

Carl Eldhs Ateljémuseum, 7 april

Skulptören Carl Eldh (1873-1954) var en av Sveriges mest anlitade konstnärer under 1900-talets första hälft. I mer än tre decennier levde och arbetade han i den ateljé som idag är museum. Vi får en privat visning av ateljen och promenerar sedan 100 meter till Pasch Malmgård och njuter av kaffe, sandwich och en kaka

Sök på 1.6miljonerklubben.com

Dela denna sida

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post