Woman in Red – Östersund

Välkommen till en kväll med kvinnohjärtat i fokus!

Den 28 mars bjuder 1,6 och 2,6 miljonerklubben in till kampanjen Woman in Red på Arctura Restaurang i Östersund.  En kväll med information, inspiration och mycket glädje där forskning på kvinnohjärtat står i fokus. Kardiologen Elisabeth Ståhle informerar om kvinnohjärtat och dietisten Johanna Lissper berättar vad vi ska äta för att hjärtat ska må bra. Alexandra Charles, ordförande i 1,6 & 2,6 miljonerklubben talar om kvinnors hälsa. Carina Perenkranz underhåller. 

Idag drabbas både äldre och yngre kvinnor av hjärt- och kärlsjukdomar vilket är en av de vanligaste dödsorsakerna för kvinnor över 55 år. Kunskapen om kvinnohjärtat är inte tillräcklig både inom forskning och bland allmänheten. Kampanjen Woman in Red sprider kunskap om kvinnors hjärt – och kärlsjukdomar och samlar in pengar till klinisk forskning på kvinnohjärtat. Bakom kampanjen står 1,6 och 2,6 miljonerklubben tillsammans med insamlingsstiftelsen Kvinnor och Hälsa.

          

  Johanna Lisspers     Carina Perenkranz     Alexandra Charles

Anmäl dig här!

Biljetter säljs även på: Boutique MaLou, Hamngatan 10, Ösd

PROGRAM

17:00  Välkommen till Women in Red – Raya Vestlund och Pia Edblad 

  • Elisabet Ståhle, Kardiolog, Uppsala  ”Kvinnohjärtat”
  • Middagsbuffé med mingel. Försäljning av produkter och lotter
  • Alexandra Charles, ordförande för 1.6 & 2.6miljonerklubben, ”Hälsan är det viktigaste vi har
  • Artisten och underhållaren Carina Perenkranz, Norrköping, har drivit flera stand-up klubber runt om i Sverige ”Vår kvinnliga skrattkista”.
  • Lottdragning
  • Johanna Lisspers, Leg.Dietist Östersund, ”Äpple eller ärta, att äta rätt för sitt hjärta”
  • Modevisning: Boutique MaLou visar vårens mode.

21.30    Avslut