Hälsogala i Malmö 19 sept

”Alla känner någon”

Nästan 1 miljoner svenskar i arbetsför ålder har någon form av psykisk ohälsa och upp till 1 av 2 kommer någon gång i livet drabbas.

Galans syfte är att lyfta detta allvarliga ämne – med en positiv gala där vi vill bidra till förändring och framtida hoppfullhet!

Hjärtligt välkomna!

     

             Nanne Grönvall                            Tomas Lydahl & Dennis Westerberg

        

           Trine Grönlund                             Nina Pressing             Emelie Walles

               

         Anders Håkansson           Sandra Westin            Martin Järnland

             

              Spectra Entertainment         Jessica Lindberg

Anmäl dig här!

Då det är många som har efterfrågat om det går att köpa biljett utan mat, bubbel och kaffe kan du nu boka din biljett här, då ingår Galan och goodiebag.

Program:

17.00 Dörrarna öppnas registrering, lottförsäljning och mingel hos utställare/sponsorer. Serveras bubbel och snacks. Spectra Entertainment underhåller med mingelmusik.

17.30 Mingeltallrik serveras; svamppaj, youhurtbollar, spansk skinka, rimmad varmrökt lax, handskalade räkor – baren är öppen hela kvällen
18.05 Teamet hälsar välkomna

Trine Grönlund, erfaren konferencier och världsmedborgare som rest jorden runt för att hitta förhållningssätt/verktyg som hjälper oss må bra och prestera på topp utifrån våra egna förutsättningar. ”Go slow” förespråkare.

Anders Håkansson, professor och överläkare, Lunds universitet, (forskningsinriktning spelberoende.) –”Vad gör vår tids nätspelande och dataspelande med vår psykiska hälsa?” ”Hur hänger olika beroenden ihop?” och ”Hur är det kopplat till kön och till psykisk ohälsa?” Frågestund med Trine.

Nina Pressing, musicalartist uppträder

Emelie Walles influencer/entreprenör- informerar om ”Maskrosbarn” 

Tomas Lydahl och Dennis Westerberg,  föreläsare och författare, föreläsare och författare, framstående experter inom ”mental hälsa”. Bjuder på tankar kring hur vi människor ska kunna uppleva mer lycka och framgång i livet. Kan det vara så att det psykologiska fältet fått allting om bakfoten? Frågestund med Trine.

Jessica Lindberg, Healing & Yoga, kommer ha en sittande Yoga.

20.05 – 20.40 Paus – mingel bland utställare/ sponsorer samt kaffe serveras

Sandra Westin, standup komiker       

Martin Järnland – föreläsare/coach (Strenght inside) – ”Ta svart bälte i att leva” 

Nanne Grönvall – mångsidig duktig artist, låtskrivare

22.00 Final med Nanne Grönvall och Nina Pressing

 

Programmet uppdateras löpande.

Galan arrangeras av 1,6 & 2,6 miljonerklubben tillsammans med MONK events & Emelie Wells. Överskottet går till stiftelsen Kvinnor & Hälsa.