Hotel Skansen, Båstad Retreat SPA Weekend

För en bättre psykisk & fysisk hälsa med en härlig Woman in white galaafton!

Vi kan nu erbjuda er nedanstående SPA paket till riktigt bra pris 11-13 feb 2022!

Hotel Skansen, Båstad – en del av Gram hotels – beläget i centrala Båstad, med centercourten, stranden och hamnen direkt utanför dörren. Hotellet har 172 rum och en konferenskapacitet för upp till 500 personer. Prisbelönta restaurang Sand, spa och kallbadhuset sätter extra guldkant på konferensen. Nytt för 2020 är rooftopspa – ett poolandskap med relax och bar, placerat högt uppe på hotellets tak med vidsträckta vyer över havet och centercourten.

Vill du ta med dig en vän? Mamma, mormor, dotter, man, sambo, som ännu inte är medlem i 1.6 miljonerklubben, så kan de nu få bli medlemmar till HALVA PRISET uppge KOD: SKN vid din anmälan OBS! även män välkomna! – (ord pris 250 – 350 kr) för medlemskap under hela 2022. (betalas då vid ankomst till hotellet)

Din vän får då boka SPA paketen nedan till medlemspris!

  

HELA HELGEN SPA PAKET

Medlemspris: 3995 kr per person (ej medlem 4795 kr/pp)

Ankomst fredag från 15.00 till söndag 12.00, ingår delat dubbelrum (enkel tillägg 800 kr), middag fredag, aktivitet på kvällen, frukost och lunchen lördag, workshops/föreläsningar samt galainträde, trerättersmiddag (viner och bar separat), goodiebag, mingel hos utställare samt anordnas ett lotteri där överskottet skänks stiftelsen Kvinnor & hälsa. Fri tillgång till Hotel Skansen, Båstad SPA med rooftop, kallbadhus och gym och träningspass under hela vistelsen.

HALVA HELGEN SPA PAKET

Medlemspris: 2995 kr per person (ej medlem 3695 kr)

Ankomst lördag från 9.00 till söndag 12.00, ingår delat dubbelrum (enkel tillägg 400 kr), lunch lördagen, workshops/föreläsningar samt galainträde, tre rättersmiddag (viner och bar separat), goodiebag, mingel hos utställare samt anordnas ett lotteri där överskottet skänks stiftelsen Kvinnor & hälsa. Fri tillgång till Hotel Skansen, Båstad SPA med rooftop, kallbadhus och gym och träningspass under hela vistelsen.

Boka din övernattning via mail till: bokning@hotelskansen.se och uppge res nummer 783187.

Hotellpaketen är avbokningsbara fram till 7 dagar innan bokat datum. Har du frågor kan du kontakta Hotel Skansens bokning: +46 431 55 82 11. 

 ______________________________________________________________

VILL DU ENBART KOMMA PÅ DAGEN? FÖRELÄSNINGAR? GALA?

 • ENBART FÖRELÄSNING/GALA/LUNCH PAKET

Medlemspris: 1195 per person (ej medlem 1495 kr/pp)

Ankomst lördag start 10.00. Ingår lunch lördagen, workshops/föreläsningar samt galainträde, trerättersmiddag (viner och bar separat), goodiebag, mingel hos utställare samt anordnas ett lotteri där överskottet skänks stiftelsen Kvinnor & hälsa.

Boka din plats här, sker via 1,6 miljonerklubben. Anmälan är bindande.

 • ENBART GALAAFTON

Medlemspris: 595 kr per person (ej medlem 795 kr/pp)

Ingår inträde på gala, insläpp 17.00, trerättersmiddag (viner och bar separat), goodiebag, mingel hos utställare samt anordnas ett lotteri där överskottet skänks stiftelsen Kvinnor & Hälsa.

Boka din plats här, sker via 1,6 miljonerklubben.  Anmälan är bindande.

Vi önskar er varmt välkomna!

————————————————————————————————

Preliminärt program nedan, kommer ske vissa förändringar!

Fredag 11 feb 2022:

 • Incheckning från 15.00
 • 18.00 Ankomstmiddag/bubbel serveras i Restaurang Sand, samt aktivitet på kvällen

Lördag 12 feb 2022:

 • Frukost serveras
 • Träningspass morgon SPA & Yoga/träningspass (Utomhus om restriktioner råder)
 • 10.00 Workshop/föreläsning BÖRJAR
 • 12.30 Lunch i restaurang Sand
 • GALAAFTON, mingel hos utställare startar ca 17.00,  Kvällen avslutas ca 22.30

Söndag 13 feb 2022:

 • Frukost serveras
 • Träningspass morgon SPA & Yoga/träningspass (Utomhus om restriktioner råder)
 • Utcheckning 13.00

———————————————————————————————

MER INFORMATION KRING VÅRA MEDVERKANDE/SAMARBETSPARTNERS

Trine Grönlund, denna sprudlande energifyllda duktiga kvinna driver det mentala gymmet Innergi,  www.innergi.se, och kommer att vara vår väletablerade professionella konferencier under alla våra event. Hon kommer även att erbjuda deltagarna rolig mental träning på ett nytt, socialt och innovativt sätt i sina workshops/föreläsningar. Trine är en väletablerad eftertraktad konferencier och har lett allt från stora konferenser till utländska seminarium.

Tomas Lydahl & Dennis Westerberg, dessa två inspirerande härliga herrar som både är föreläsare, författare & driver podcast, www.tomasochdennis.se . De båda har stor egen erfarenhet av psykisk ohälsa och brinner därför idag för att sprida en alternativ syn på den traditionella psykiatrin. De bjuder på personliga berättelser om att leva med oro, ångest och dålig självkänsla i många år, men delar dessutom med sig av ett budskap som inger hopp för den som lyssnar. Både Tomas och Dennis har en vana vid att arbeta med människor som inte kan finna det inre lugn som vi alla vill uppleva. De erbjuder dock inga behandlingar eller nya meditationsövningar. I stället en stilla guidning till insikter kring att välmående egentligen är medfött och konstant, men att det ofta döljs av det tänkande som pågår i sinnet. Men… påminner Tomas och Dennis… tankar är bara tankar… ingenting annat än tankar. De kommer anordna intressanta workshops samt föreläsa under kampanjen.

Cicci Landén, www.ciccilanden.se , denna underbara duktiga sångerska, musiker och låtskrivare gör musik i genren Americana – en mix av country, blues och singer-songwriter, hennes låtar har mycket själ och den röda tråden är hennes uttrycksfulla röst och texterna om livet.

 

Sandra Westin Blomberg, denna roliga stand up tjej kommer från Staffanstorp/Skåne, där hon bor med sin man och tre barn. Sandra kommer underhålla oss under eventen med sin kvicka humor hämtad från familjelivet. Sandra har b la uppträtt på Norra Brunn i Stockholm och med Lena Frisk på M.A.C.K Malmö.

 

 

Jessika Lindbergwww.healingochyoga.com, denna härliga Yoga lärare med många års erfarenhet inom träning/utbildning kommer både föreläsa under eventen/hålla träningspass.

 

 

”Fnulan” – Malin Martinsson www.fnulan.se , influencer med blogg som innehåller det mesta, allvar, humor i en salig blandning. Har även företag inom personlig assistans. Malin får ofta höra att det som är bäst med hennes blogg är den höga igenkänningsfaktorn. Hon är i den gyllene medelåldern, lever med mannen Fredrik, tre barn och ett barnbarn. Har sedan ung ålder haft ångest, känt en nedstämdhet från och till men den hjälp hon fått är medicinering. Engagerar sig i andras välmående, och är för henne en självklarhet att sprida kunskap och information. Hon vill bidra med ökad förståelse och acceptans gällande psykisk ohälsa. ”Det ska vara lika vanligt att prata om det som vilken annan sjukdom som helst.” Framför allt de vårdtagare hon arbetar med har på något sätt varit med om ett trauma och mår inte alltid så bra.

På frågan ”en rolig sak om dig Malin”…”Jag är knäpp helt enkelt, som en clown som trillar och tappar saker dagligen. Slår du upp ordet klumpig så är det mitt ansikte du ser på bild. Dessutom klarar jag inte av att se svenska humorklassiker som Sällskapsresan och Jönssonligan”.

Mirka Norrström www.trettonbarnsmamman.se, känd influencer från familjen Annorlunda, trettonbarnsmamman i sitt esse som driver en av Sveriges största föräldrarbloggar samt har många följare på sin instagram.

Annika Pettersson Nilsson www.drommenomelvabarn.se , influencer, skriver om livet med allt vad det innebär, upp- och nergångar. Utan filter eller krusiduller. Utan massa fasader och lull-lull. Var en av familjerna i Familjen Annorlunda både 2016, 2017 och 2018. Förskollärarstudent, kontrollfreak, älskar att baka och laga mat.

Samira Manners  

Martin Brunnberg