60plus mässan

Vi finns på plats! Träffa oss på 60plus-mässan i Gävle  

Vill du lära dig mer om hur hjärnan fungerar! Varmt välkommen att lyssna till en av Sveriges främsta experter, Åke Pålshammar.

På scenen 18 okt. kl. 11.00 – 11.30  

Hjärnan i fokus med Åke Pålshammar, neuropsykolog

Åke Pålshammar gör något så unikt som att hålla föreläsningar om neuropsykologi, vad som händer i hjärnan vid depression och Alzheimers, den unga tonårshjärnan etc på ett underhållande sätt.

Vad vet vi om hjärnans roll vid beteenden och känslor, minnen och tankar, utveckling och personlighet? Vad händer när något inte fungerar? Vad vet vi om hjärnan vid depression och utbrändhet, minnes- och uppmärksamhetsproblem, vid åldersrelaterade störningar och demenssjukdomar, typ Alzheimer?

Kom till montern och träffa Mia och medarbetare!

Åke Pålshammar

Mikaela Loord uppträder på mässan!

Mikaela Loord
Mikaela Lood Fotograf Thomas Ljungqvist

Efter att ha stått på scenen sedan tidig ålder så har Mikaela hunnit med att jobba en hel del för att bara vara 25 år gammal. Frilansande sångerska på olika kryssningsfartyg samt showhost/konferenceir i olika sammanhang.

Hon har även jobbat som körsångerska på sverigeturné bakom gamla Boppers medlemmen Peter Jezewski i 9 år, jobbat som showartist för Sunwing Family resort på Mallorca och Gran Canaria i 2 år. Anordnat en välgörenhetsgala 2015 där pengarna gick oavkortat till UNHCR, medverkat i olika event sammanhang som välgörenhetskonserter, adventskonserter, allsånger, bröllop, dop samt andra tillställningar.

Mikaela är en bred artist med många olika repertoarer & genrer. Allt ifrån svensktoppen, schlager till rockballader, soul och pop. Som anpassar bokningen precis så som ni vill ha det. År 2021 släppte hon sin första singel ”Faded” som hon även vann P4 Nästa Västmanland 2021. Även jullåten “Julen Är Här Nu” finns att lyssna på och nu i våras släppte hon sin tredje singel ”Done With It”.