Författarträff online 13 januari

Den 13 januari ordnar 1,6 & 2,6 miljonerklubben årets första inspirerande webbinar där vi har bjudit in tre aktuella författare med nya spännande boktitlar i samarbete med The Book Affair.

Vi träffar Ulrika Davidsson som är är kostrådgivare, receptkreatör och bästsäljande kokboksförfattare. Hon är en av Sveriges mest populära kost- och hälsoprofiler som genom åren har hjälpt tusentals människor till en mer hälsosam livsstil genom sina onlinekurser. Nu aktuell med en ny bok “66 Day Challenge med medelhavsmat”.

Diamantis Koukouvinos tog examen från naprapathögskolan i Stockholm 2012 innan han flyttade till Shanghai för att gå en femårig utbildning till läkare i kinesisk medicin. Idag driver han sin egen klinik och har hjälpt tusen­tals patienter med allt från smärta till psykisk ohälsa. Han brinner för att hjälpa människor till självläkning. Han berättar mer om sin bok “Nyckeln till din hälsa – självläkning med kinesisk medicin”.

Olle Carlsson är prästen som är känd som ”omstridd ledare”, ”kändispräst” och ”publikdragare” på Södermalm i Stockholm. Bland annat ledde han arbetet med Svenska kyrkans mest välbesökta församling – Katarina, med Allhelgonakyrkan och Katarina kyrka – och ett nydanande socialt samarbete med landets största moské, samt har skapat Livsstegen – en egen och modern tolkning av tolvstegsmetoden. Han presenterar sin bok “Om tröst, hopp och livsmod”.

Webbinariet modereras av Anna Liljeberg.

 

66 Day Challenge med medelhavsmat  – Ulrika Davidsson 

En vana skapas som vi vet på 66 dagar och att skapa nya vanor kräver disciplin, motivation och planering. I sin nya kokbok, med medelhavsinriktning på de goda och lättlagade recepten, inspirerar Ulrika Davidsson till en hälsosammare livsstil och ett liv med massor av ny energi. Här får du ett väl utarbetat kostprogram på 66 dagar minutiöst anpassat för att hitta en ny, smal, stark och hälsosam livsstil. Utöver den tydliga kostplanen med goda lågkolhydratrecept får du dessutom den rätta peppen för att lyckas motivation och målplanering på vägen som hjälper dig hela vägen i mål. Ulrikas kostprogram med lågkolhydratkost och periodisk fasta är baserade på hennes mångåriga erfarenhet av kostrådgivning. Hon lär dig äta mer hälsosamt med naturligt protein, mycket grönsaker och långsamma kolhydrater. Recepten är indelade i frukost, vego, kött, fågel, fisk och skaldjur och några riktigt smarriga desserter. De är lättlagade, näringsrika och framför allt väldigt goda! Dessutom är recepten både kalori- och kolhydratsberäknade så att du har full koll på vad kroppen får i sig.

 

 Nyckeln till din hälsa – självläkning med kinesisk medicin – Diamantis Koukouvinos 

Idag upplever nästan varenda människa i vårt välfärdssamhälle någon typ av fysisk eller psykisk smärta som påverkar vardagen. När Doctor Diamantis öppnade dörren till sin kliniska praktik efter studier inom naprapati och kinesisk medicin trodde han att det var främst äldre patienter som skulle söka hjälp för kroniska besvär, men de flesta var under 40. Att så många yngre inte mådde bra förvånade honom mycket, och snart såg han tydliga mönster i vår moderna livsstil. I den nya banbrytande hälsobibeln Nyckeln till din hälsa guidar Doctor Diamantis dig till självläkning, via sin holistiska hälsovärld med avstamp inom kinesisk medicin, naprapati och funktionell medicin. Läsaren får tydliga verktyg, tips och konkreta övningar som direkt går att börja använda i vardagen.

 

Om tröst, hopp och livsmod – Olle Carlsson

Kan man trösta sig själv? Hur gör man för att trösta andra? Var finner man hopp och livsmod när livet inte blir som man tänkt sig? I sin nya inspirationsbok för hopp och livsmod skriver Olle Carlsson om första hjälpen till tröst för dig själv och andra. Hur kan du och jag finna tröst, hopp och livsmod idag? Denna bok ger tankar om tröst till alla oss som brottas med känslor av sorg, oro, tvivel. Det kan handla om allt från förlust av en relation, om identitet, oro för sin egen eller andras hälsa, att mista en närstående eller sitt jobb, och om livets allra största frågor. För dagens sociala kontrakt är svårt att bryta – det är svårt att visa sig svag och skör. Och det är svårt att hantera andras smärta. Men med Olles praktiska teologi, baserad på värme, gemenskap, medkänsla och tröst blir det så mycket lättare att vara medmänniska och att både våga trösta och be om tröst.