Författarträff online 31 januari

Välkommen till ett nytt inspirerande webbinarium – denna gång med psykologen, psykoterapeuten och författaren Anna Kåver. Hon är aktuell med sin mest personliga bok hittills, Närbilder – Anteckningar i ljuset av en märklig vår. 1,6 & 2,6 miljonerklubben arrangerar webbinariet måndagen den 31 januari kl 18.30 i samarbete med Natur & Kultur. Samtalet leds av Anna Liljeberg.

Anna Kåver har skrivit nio böcker om KBT och har blivit en folkkär författare. Hon är leg. psykolog, leg. psykoterapeut, specialist i klinisk psykologi och handledare. I drygt fyra decennier har hon arbetat med KBT och hon har bedrivit behandlingsforskning och metodutveckling vid Karolinska Institutet samt vid Akademiska sjukhuset i Uppsala. I dag är hon en flitigt anlitad föreläsare och verksam vid en privatmottagning.

Närbilder – Anteckningar i ljuset av en märklig vår

”Jag har sett det vackra även i det svåra och vilsna. Hur livet är svårt och lätt på samma gång. Både underbart och rena avgrunden. Inte undra på att man vill skriva om det.”

Den här boken handlar om en omvälvande vår. Våren 2021. Pandemin höll oss ännu i ett järngrepp, fick oss att fundera över de existentiella villkoren och ompröva våra livsstilar. I sin mest personliga bok hittills delar Anna Kåver med sig av sin dagbok från denna märkliga period. Med skärpan inställd på det nära betraktar hon allvarsamt, men också med underfundig humor livet med dess faser, motgångar och övergångar – årstider, ålderstider, yrkestider, tillsammanstider och självklart de orostider som nu sveper in över världen.

De stora livsfrågorna samsas här med erfarenheten från ett långt yrkesliv ägnat åt kunskapen om vad det innebär att vara människa.

Provläs ett utdrag ur boken här: Smakprov (nok.se)

Erbjudande!

Köp boken Närbilder för endast 149 kr på nok.se! (Frakt tillkommer.) Ordinarie pris är 212 kr.

I kassan, ange koden närbilder och tryck på ”Använd” så dras rabatten. Erbjudandet gäller t.o.m. 15 februari.