Webbinar – Möt Babben

Författarträff online med Babben Larsson 31 augusti 18.30

Det räcker med att säga Babben. Sedan vet vi alla vem hon är: Folkkär komiker, programledare, artist. Men nu får vi chansen att möta en ny sida av Babben – “Barbro före Babben”.

Nu kan du anmäla dig till ett unikt författarsamtal där vi får höra Babben Larsson berätta om sitt liv och sin barndom med humor, tragik och allt däremellan!

Babben Larsson är just nu aktuell med sin nya bok “Barbro före Babben”. Där berättar hon mer personligt än någonsin om tiden innan hon blev Babben med hela svenska folket.

Varför blev hon komiker? Vilka händelser påverkade henne starkast under barndomen? 

Hör henne berätta om sin tidiga längtan efter scenen, om kärleken till de älskade korna på gården, men även om de där minnena som gör mest ont. Att känna sig ensam i sin egen familj. Att ständigt må dåligt över sin kropp. Att bli utsatt för övergrepp av sin kompis storebror. Och om att vara rädd för att inte hinna fram i tid när en älskad pappa håller på att dö.

-Du vet hur historien slutar, men det var hemma vid köksbordet allt började, säger Babben. Där satt en flicka som inte trodde att hon dög, men gjorde allt för att hennes pappa skulle skratta.

Webbinaret leds av Alexandra Charles tillsammans med Anna Liljeberg.

Digital producent Annette Lefterow

Omslag Barbro före Babben
Babben Larsson
Alexandra Charles
Anna Liljeberg

Alla som deltar kommer att få en länk till Storytel med en månads fritt abonnemang. På så sätt kan du ladda ner Babbens nya bok eller läsa den som e-bok utan kostnad! 

Dag: Onsdag 31 augusti 18.30 – 19.30

Plats: Online, i din mobil, ipad eller dator (i chatten kan du kommentera och ställa frågor under kvällen)

Kostnadsfritt för alla att delta

Erbjudande från Adlibris!

Erbjudande från Storytel!

Dela gärna detta evenemang i dina egna sociala kanaler och nätverk. Delningsknapp hittar du lite längre ner på sidan. Tack på förhand!