Hälsosam resa för kropp och själ till Barbados 2024

Succéresan åter till ljuvliga Barbados

Tillsammans med Hummingbird Lifestyle Travel kan vi erbjuda en härlig resa till Karibien och Barbados 9 - 20 januari 2024

För sjunde året organiserar 1.6 miljonerklubben succéresan till Karibiens mest berömda ö mitt i värsta januarimörkret. Följ med Alexandra Charles till hennes favoritö på en avkopplande resa med en perfekt blandning av strandliv, träning, umgänge, kultur och sightseeing.

Barbados är sedan flera hundra år känt för sina gnistrande vita stränder, sitt turkosblå hav och det hälsosamma klimatet. Ön är ett populärt turistmål, men tack vare milslånga palmkantade stränder blir det aldrig trångt. Barbados var en brittisk koloni i 350 år och kallas i Karibien för Little England. Det engelska arvet märks överallt i samhället, inte minst på barbadianernas leende småprat med alla de möter.

Barbados erbjuder inte bara fantastiska stränder, vattensport och bad, det finns gott om restauranger och barer, allt från enkla beachbarer till superchica designerställen. Musik hörs överallt på kvällarna och dansas gör det i alla vrår!

Vi bor på ett snyggt lägenhetshotell direkt på stranden. Vi får tillfälle att gympa i poolen tillsammans med utbildad coach, Yvette,vid 3 tillfällen.

Stranden utanför hotellet passar perfekt för sol, bad, simning och promenader. På nära gångavstånd finns snabbköp, busshållplats, bank, butiker och restauranger. För den som spelar golf finns fina banor på ön.

Vi äter en gemensam välkomstmiddag på eleganta Champers, som ligger 5 minuters promenad från hotellet. En dag gör vi en gemensam utflykt med buss och upptäcker Barbados rika kulturarv.

Resefakta: 10 dagars resa med flyg och inkvartering enligt program samt aktiviteter. (Även du som inte är medlem är välkommen att boka – mot ett tillägg om 350: per person) Flyg: British Airways, mellanlandning i London.

När: 9 – 20 januari 2024

Var: Coral Mist/Blue Orchid i Worthing, Barbados

Pris: Fr 28 990 kr

Arrangör: Hummingbird Lifestyle Travel