Träffa oss på 60plus-mässan i Västerås!

Lili Öst
Maria Wells

1,6 aktiviteter på mässan! Lili Öst och Maria Wells pratar om sina senaste böcker och om vikten av att ta vara på livet här och nu. Hjärnhälsa med neuropsykologen Åke Pålshammar!

Mångsidiga och proffsiga artister är de både två. Nu kommer de också ut med varsin ny bok. Lili Öst är aktuell med “JA! Boken som gör dig glad!”. Det är en inspirerande bok där tolv författare, inspiratörer och entreprenörer ger sin syn på vad som gör människor glada – som en motvikt till alla konstigheter i världen.  Här får du dessutom konkreta tips på vad du själv kan göra för att öka glädjen i ditt liv.  

Maria Wells kommer med boken ”Den gömda kristallen”, en riktigt romantisk och vintrig julroman! En historia fylld av intriger, kärlek och jultraditioner. 

 -Boken har blivit lite av en” memory lane”, där berättelsens karaktärer upplever jultraditioner från min hemstad i Värmland. Självklart görs också några besök bland mina egna favoritställen i Stockholm och utomlands, säger Maria. 

Neuropsykologen Åke Pålshammar vet allt om vår hjärna. Han kommer att föreläsa om hur du håller hjärnan frisk!

Åke Pålshammar gör något så unikt som att hålla föreläsningar om neuropsykologi, vad som händer i hjärnan vid depression och Alzheimers, den unga tonårshjärnan etc på ett underhållande sätt.

Vad vet vi om hjärnans roll vid beteenden och känslor, minnen och tankar, utveckling och personlighet? Vad händer när något inte fungerar? Vad vet vi om hjärnan vid depression och utbrändhet, minnes- och uppmärksamhetsproblem, vid åldersrelaterade störningar och demenssjukdomar, typ Alzheimer?

Åke Pålshammar

Mässaktivitet 23 november:  Maria Wells och Lili Öst

Mässaktivitet 24 november: Åke Pålshammar

Tid för bägge aktiviteter: 11.00 – 11.30 

Var:  60plus-mässan, Västerås Arena (fd. Bombardier Arena), Vasagatan 89.