Träna din hjärna med Gabriella Svanberg – onlinekurs

Unna dig en stärkande vecka för din mentala hälsa. Onlinekursen pågår måndag till söndag och består både av digitala föreläsningar och övningar tillsammans med psykologen Gabriella Svanberg. Här får du stanna upp och få ett möte med dig själv. 

Du får titta på dina tanke- och beteendemönster och får hjälp att skapa konstruktiva cirklar. Kanske vill du lära dig att njuta mer, kanske släppa jobbiga tankar, kanske vara snällare mot dig själv eller komma mer till ro. Du får övningar och verktyg som du kan jobba vidare med efter veckans slut. Allt baserat på vetenskap och senaste hjärnforskning. Det här är kursen för dig som vill göra en nystart inom dig själv.

Varje morgon under veckan får du som deltagare ett kursbrev till din epostadress. Kursbrevet innehåller kursmaterial och dagens föreläsning. Det finns ingen tid att passa utan man väljer själv när man vill ta del av materialet som man sedan fortsatt kan använda efter avslutad vecka. Vi rekommenderar oavsett att avsätta en timme per dag!

Gabriella Svanberg, Leg. Psykolog / Specialist i neuropsykologi. Jag arbetar som psykolog sedan 20 år och har en bred erfarenhet vilket jag ser som en fördel för att få en så god helhetssyn som möjligt. De senaste åren har jag jobbat mycket med digitala psykologutredningar, stresshantering, chefsstöd och teamutveckling. Jag  skräddarsyr  koncept för att skapa förutsättningar för hållbarhet för såväl individ som team.

Se Gabriella berätta mer om kursens innehåll