Wellnessresa till Spanska solkusten hösten 2023

Må bra & Njut i Nerja - NYA DATUM I HÖST KOMMER!

Missa inte chansen att följa med 1,6 miljonerklubben till Christina Schollins paradis på jorden – Nerja i spanska provinsen Andalusien. Yoga, god mat och strandhäng – dessutom fantastiska utflykter till bland annat vackra och världsberömda palatset Alhambra.

Den mysiga och pittoreska staden Nerja ligger cirka en timme från Malagas flygplats. Här finns inga höga vräkiga hotell i stadskärnan, utan byn har behållit en genuin känsla med många trevliga gågator. Det är här skådespelaren Christina Schollin har hittat sitt paradis på jorden – och det vill hon gärna visa upp för 1,6 miljonerklubbens medlemmar. Vi besöker Christinas hem och tar ett gott glas bubblande cava på hennes terrass, medan Christina bjuder på sina bästa Nerja-tips. Vi startar varje morgon med ett skönt yogapass i trädgården eller på stranden. Yogaläraren Challe Lundholm ser till att alla garanterat kan vara med.

Du får chansen att smaka på den goda lokala maten – den berömda serranoskinkan, och manchegon, fårosten, tillsammans med gott spanskt vin för den som önskar.

Vi kommer att besöka det magiskt vackra grottsystemet Cuevas de Nerja, men också det världsarvsklassade vackra palatset Alhambra och den mysiga staden Granada i Sierra Nevada. Men naturligtvis finns det också tid för att hänga på stranden och njuta av sol och bad eller ta sköna promenader i Nerja.

För den som vill och kan finns möjlighet att följa med på härlig vandring i bergen med lunch på lokal restaurang.

Reseledare är erfarna researrarangören Challe Lundholm, som ju också leder våra må-bra pass.

Här bor och njuter vi

Det fyrstjärniga Hotel Parador är ett av de populäraste i Nerja, Det ligger på en klippa vid havet med en fantastisk utsikt över. Till standen som ligger precis nedanför tar du enkelt hissen ner. Bara fem minuters promenad därifrån hittar du stadens barer och butiker.

Det är här i Nerja Christina Schollin och hennes man hittat sitt paradis. De kallar det Casa Angel, Ängelhuset. Här kommer vi att hänga på terrassen och ha det mysigt.

Nerja ligger på en del av Spanska solkusten som också kallas Costa Tropical. I detta område har man de mildaste vintrarna i hela Europa tack vare närheten till Sierra Nevadas höga toppar som skyddar

mot kalla nordvindar och håller kvar värmen från Medelhavet. Många tropiska frukter, bland annat avokado, odlas här.

När: HÖSTEN 2023 – NYA DATUM PRESENTERAS INOM KORT!

Var: Nerja på Spanska solkusten

Hur: Vi flyger från Stockholm Arlanda till Malaga med SAS

Vad som ingår:

 • · Flyg tor till Sthlm-Malaga.
 • · Boende på fyrstjärniga Hotel Parador i Nerja.
 • · Tre trerätters middagar med vin.
 • · Mysigt häng på Christinas terrass med cava.
 • · Utflykt till grottorna i Nerja.
 • · Vin-ost och serranoprovning.
 • · Utflykt till Granada och det magiska palatset Alhambra.
 • · Yoga varje morgon i trädgården eller på stranden.
 • · Må bra och håll dig frisk-föreläsning.
 • · Promenader.
 • · Sångstund, överraskningar och roligheter.
 • · FÖR DEN SOM VILL/KAN: Vandring i bergen med lunch på lokal restaurang. Buss och lunch betalar du själv.

Här bokar du: goodlifetravel.se