Woman in Red – Kalmar 30 maj

Välkommen till en kväll med kvinnohjärtat i fokus!

Den 30 maj bjuder 1,6 & 2,6 miljonerklubben in till Woman in Red i Kalmar.  En kväll som bjuder på information, inspiration och mycket glädje där insamlingen till forskningen på kvinnohjärtat står i fokus.

Under kvällen får vi sång o musik, underhållning, inspirerande föreläsare, modevisning, lotteri-försäljning  med fina sponsrade vinster. ( lotteriet: kontanter eller Swish )

Jörg Carlsson

Stella Rosenqvist

Jakob Stadell

Jorge Gelati

Susanne Engström-Jacobsson

Kvällens program

16:30 Start-registrering, Välkomstdrink & mingel, utställare, lottförsäljning  

17.45 Kalmar-gruppen 1,6  inleder kvällen

  • SUSANNE ENGSTRÖM-JACOBSSON: Ambassadör 1,6 Kalmar och kvällens konferencier hälsar välkomna och berättar om 1,6 miljonerklubben
  • JÖRG CARLSSON: Professor, Kardiolog och Överläkare på Länssjukhuset Kalmar, ”ÖVERVIKT: MATEN ELLER GENERNA”
  • Middag: Kyckling med parmesan & potatiskaka, örtsky och rostad vitlöksmajonäs Kaffe/The o chokladbit
  • GERT-RUT kommer och skakar loss
  • STELLA ROSENQVIST: Samtalsterapeut och kognitivcoach bla i sorgbearbetning BRUSTET HJÄRTA AV SORG”
  • MODEVISNING med vårens nyheter i samarbete med JORGE GELATI, värdlskänd modell i bla Mialno, Paris
  • Dragning lotteri
  • JAKOB STADELL: sångare och skådespelare som varit verksam i över tjugo år. Några av hans största roller är bla Jesus i Jesus Christ Superstar och Mark i musikalen RENT, där han även belönades med Guldmasken för bästa manliga huvudroll, men han har även spelat Shere-Khan i Djungelboken och Lustigs Per i Skinnarspelet. Förutom musikal så har Jakob även synts i div TV-program som Allsång på Skansen, Doobidoo och Så ska det låta. 

Ca. 22.00  Tack för ikväll!

Rservation för ändring i programemt.

Idag drabbas både äldre och yngre kvinnor av hjärt- och kärlsjukdomar – en vanlig dödsorsak för kvinnor över 55 år. Ändå är kunskapen om kvinnohjärtat både inom forskning och bland allmänheten inte tillräcklig. Kampanjen Woman in Red sprider kunskap om kvinnors hjärt- och kärlsjukdomar samt samlar in pengar till klinisk forskning på kvinnohjärtat. Bakom kampanjen står 1,6 & 2,6 miljonerklubben tillsammans med insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa.