Årets Hälsodag mitt i Stockholm!

Söndagen den 23 september är det full fart på Gärdet i Stockholm när 1,6 & 2,6 miljonerklubben arrangerar årets stora Hälsodag. Det blir Bamselopp och Bamsegympa för de minsta med Gymnastikförbundet. Vi får prova på cirkuskonster med Cirkus CirkörSkansen kommer med ormar och spindlar. Stockholms brandförsvar visar sina bilar.

Yvonne af Ugglas håller i Kör för Alla. Charlotta Huldt lär oss operafitnessSusanne Lanefelt får våra kroppar i trim. Tillsammans med Annette Lefterow slår vi rekord i yoga för alla åldrar. Friskis & Svettis gympar med oss. Den årliga hälsopromenade på Hälsans Stig på Djurgården. Våra medicinska experter ger personlig rådgivning inom bland annat hjärta och livsstil. 

Missa inte våra utställares erbjudande. Här finns bl a en fästingbuss och en blodbuss. Du kan lära dig hjärt- och lungräddning och mycket mer. Läs mer om att donnera blod på www.geblod.nu.

    

Bamseloppet för de yngsta (rekommenderad ålder 3-7 år) 550 m och alla vinner pris! Start och mål är inom området. Kostnad 50 kr/barn. Föranmäl dig här! Det går även att anmäla sig på plats.

Tipspromenaden är för alla och går via Hälsans Stig vid Djurgårdskanalen, ca 3 km. Kostnad 100 kr/ deltagare. Föranmäl dig här! Det går även att anmäla sig på plats. Alla som går promenaden får en goodiebag.

Intäkterna går till Insamlingstiftelsen Kvinnor & Hälsa

Annika Jankell och Alexandra Charles är dagens hälsovärdar.

Datum: 23 september
Tid: kl 11-16
Plats: Djurgården – mellan Villa Källhagen och Sjöhistoriska Museet

Välkomna!

 

Datum och orter för Hälsodagen runt om i landet:

 

Tack till våra samarbetspartners!  

   

      

         

      

 

Se reportage från härliga Hälsodagen Stockholm 2017!

 

Vilken fantastisk Hälsodag vi fick ute på Djurgården! Vädrets makter var på vår sida och vi är otroligt glada att så många av er kom förbi! Det tränades, dansades, sjöngs och inte minst är vi glada över att så många uppskattade våra utställares tält och allting man kunde testa där. Hälsoundersökningar, testa på produkter, vinna en resa, få en skön handmassage hos Loka Brunn eller medicinsk rådgivning utav någon av våra medicinska experter i Hälsotältet. Ansiktsmålning, magi av en äkta magiker och närkontakt med såväl en hårig spindel som med en len orm var ett axplock av allt dagens yngsta besökare bjöds på. Stort tack alla ni som kom, våra duktiga volontärer, alla härliga artister som ställde upp och givetvis tack till våra utställare. Ni gjorde den här viktiga dagen till en av sensommarens allra bästa!

Vi ses igen nästa vår!

 

Energiknippena Charlotta Huldt och Annika Jankell fick fart på dagens gäster från scenen. 

Träningspassen avlöste varandra och det är otroligt roligt att se alla åldrar representerade tillsammans! Gympalegendaren Susan Lanefeldt, kvinnan med rösten Gladys del Pilar och givetvis vår eminenta medicingrupp som svarade på frågor om allt i från ont i leder till hjärtflimmer och gynekologi. Inspirerande "DJ Gloria", alias Madeleine Månsson bjöd även hon på ett fartfyllt pass.

 

Kul för barnen! En heldag med cirkustält, ansiktsmålning, magiker, trolleri och även en hårig spindel och en mjuk orm att stifta bekantskap med...

     
     

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

Bland blommor, blad, himmel och hav: Äntligen ser vi nu i takt med sommarens ankomst hur allt ljusnar! Nu lättar de restriktioner som gällt p.g.a. pandemin, vaccinationerna ger oss större frihet att träffas. Men fortsatt med... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 90 01 52-0, BG: 900-1520, Swish: 123 900 1520