Woman in Red Malmö 24 mars!

Visar en gammal aktivitet. Observera att informationen nedan är inaktuell.

Välkommen till en kväll med hjärtat i fokus - Woman in Red Malmö 24 mars! 

Högklassig underhållning, inspirerande hälsokunskap och fashionabel modeshow. Intressanta utställare med generösa erbjudanden, utlottning av fina vinster och goodiebag. Välkomstdryck, mingeltallrik och spännande gästartister.

 

Program                                                                      

17.00 öppnar dörrarna för mat/dryck och mingel bland utställare med generösa erbjudanden och smakprov. Träffa kvällens artister/föreläsare som säljer och signerar böcker/CD.

18.20 Program på scen till ca 22.30 inkl paus för mingel och bar.                                            

Medverkande:

Alexandra Charles, moderator, ordförande och grundare till 1,6 & 2,6 miljonerklubben.

Anna-Lena Brundin, komiker/artist/författare bjuder på en kavalkad av humor, allvar, sång och berättar om hälsans förändringar med diabetes.

Isabel Goncalves, Professor vid Experimentell Kardiovaskulär forskning på Lunds Universitet, fick första priset till en yngre framgångsrik klinisk forskare vid Region Skåne. Hon har även utdelats flera priser och utmärkelser för sin forskning inom hjärt – kärlområdet.

Anna Ottoson, Foodpower, "Kraften i maten"
Anna brinner för att påverka och sprida kunskap om kraften i maten och hur vi kan bli friskare, hälsosammare och nå full kraft genom den mat vi äter och njuter av. Hon är en av Sveriges ledande dietister och välkänd kostexpert från TV, radio och tidningar. 

Stefan & Kim, välkänd artist duo, mestadels i Skåne men även utomlands. Deras tillvaro är en härlig blandning av Jubiléer, Företagsevent, Bröllop, Galor, Familjefester, Festivaler, Begravning, Invigningar, Bygdegårdar. De tycker om en berg-odalbana där dom åker mellan vackert, klassiskt, fult, snabbt rockigt, smäktande och ljuvt, på räls av kvalité och humor.

Tommy Juth, artist

Jessica Lindgren, Healing och Yoga

Annette Lefterow, ledande expert inom wellness och ambassadör för 2,6 miljonerklubben

 

 

   

 

Jag vill anmäla mig till Woman in Red Malmö!

 Lotter, pins och armband finns att köpa på plats!

 

Varmt välkommen!

Kunskapen om kvinnohjärtat både inom forskning och bland allmänheten är inte tillräcklig. Kampanjen syftar till att sprida kunskap om kvinnors hjärt- och kärlsjukdomar och att samla in pengar till medicinsk forskning på kvinnohjärtat.

När:Fredag 24 mars, kl.17.00-22.30
Plats:Scandic Triangeln (fd Hilton), Malmö
Pris:400 kr för medlemmar, 450 kr för övriga
Övrigt:Anmälan är bindande. I priset ingår mingeltallrik, välkomstdryck/vin och goodiebag

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

Bland blommor, blad, himmel och hav: Äntligen ser vi nu i takt med sommarens ankomst hur allt ljusnar! Nu lättar de restriktioner som gällt p.g.a. pandemin, vaccinationerna ger oss större frihet att träffas. Men fortsatt med... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 90 01 52-0, BG: 900-1520, Swish: 123 900 1520