Välkommen till Cykla & Njut på Fröjel Resort & Spa på Gotland 31/5-5/6

Visar en gammal aktivitet. Observera att informationen nedan är inaktuell.

 Cykla in den gotländska försommaren! Vi njuter av härliga dagar på cykel längs den vackra Ekstakusten ett par mil söder om Visby med utsikt över Stora och lilla Karlsö.

 

Cykelutflykterna tar oss till olika kulturmål i trakten. Vi bor skönt med helpension på Fröjel Resort & Spa, där vi också har tillgång till pool, gym och träningsklasser.

På denna resa kan alla följa med, både erfaren som nybörjare, ensam eller i grupp. Det är en resa för dig som uppskattar friluftsliv, kulturupplevelser och som tycker om att röra på dig under lediga dagar, men även tycker om ett dopp i poolen och en bit god mat. Cyklingen sker på hybridcykel eller el-cykel och tempot anpassas efter gruppen.

Med på resan följer 1.6 & 2,6 miljonerklubbens cykelinspiratör Maria Kron. Maria är certifierad PT och arrangerar cykelutflykter under namnet Kul&Tur på Cykelhjul. På Fröjel Resort & Spa kommer vi även att erbjuda mediyoga, styrketräning och stretchpass. Maria är själv väl förtrogen med Gotland efter många års sommarvistelser på ön.

På söndagen den 4 juni – kan den som önskar – erbjudas en båtutflykt till Stora Karlsö med guidad vandring runt ön. På avresedagen måndag den 5 juni ingår en guidad tur i den vackra medeltidsstaden Visby.

I priset ingår fem övernattningar på Fröjel Resort & Spa, transfer, helpension, pool, gym,träningsklasser, tre guidade cykelturer till kulturmål, tre dagars cykelhyra (hybridcykel alternativt el-cykel mot ett mindre tillägg). Maria rekommenderar att pröva på el-cykel. Det är lätt och roligt att cykla på en el-cykel och man kan ta sig längre sträckor och ändå få röra på sig.

 

PRIS: 8.960 SEK per person med del i dubbelrum. Medlemmar har rabatt och betalar 8.660 SEK. Sista anmälningsdatum 21/5.

Vistelsen arrangeras av Fröjel Resort & Spa

 

Mer detaljer och dagsprogram: www.frojel-resort.se

Anmälan och information: contact@frojel-resort.com eller tel 0498-411109

 

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

Bland blommor, blad, himmel och hav: Äntligen ser vi nu i takt med sommarens ankomst hur allt ljusnar! Nu lättar de restriktioner som gällt p.g.a. pandemin, vaccinationerna ger oss större frihet att träffas. Men fortsatt med... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 90 01 52-0, BG: 900-1520, Swish: 123 900 1520