En ny Hälso Hub

Visar en gammal aktivitet. Observera att informationen nedan är inaktuell.

Vi söker företag till vår Hälso Hub med centralt läge strax intill Stureplan i Stockholm

Jobbar du och ditt företag med tjänster inom friskvård, hälsa och livsstil? Vill du vara en del av vår nya hälsocommunity i city?

Under 2020 har vi gjort stora förändringar i vår verksamhet för att anpassa oss i corona-tider. Vi har digitaliserat våra evenemang, producerar webinarier och onlinekurser samt skapar en ny digital plattform med content inom hälsa och livsstil.

Vi söker nu dig som vill vara med i vår förändring och utveckling framåt. Hos oss kan du utveckla ditt företag i en trivsam gemenskap, ta emot kunder på egen mottagning, nå ut med ditt utbud till våra medlemmar i Stockholm och över hela landet samt bidra med kreativa tankar och uppslag för kvinnors hälsa.  

Vi har plats för tre företag med mindre el större arbetsrum i vårt gemensamma kontorsplan. Du kan hyra ett, två eller alla tre rummen på 9 kvm, 13 kvm eller 14 kvm. Vi har alla tillgång till konferensrum och pentry. Wi-Fi och städning ingår. Vi är även i full fart att utveckla ett arbetsrum för digital produktion av film, foto och podcasts.

Tillsammans kan vi stärka och stötta våra verksamheter inom hälsa och livsstil.

Välkommen att kontakta miranda@1.6miljonerklubben.com eller tel 08 – 20 51 59.

 

 

Kontorsrum 

 kontorsrum 

  konferensrum

    

 exteriör                              trappuppgång

När:Från och med nu
Plats:Grev Turegatan 27, 2 tr, Stockholm

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

Bland blommor, blad, himmel och hav: Äntligen ser vi nu i takt med sommarens ankomst hur allt ljusnar! Nu lättar de restriktioner som gällt p.g.a. pandemin, vaccinationerna ger oss större frihet att träffas. Men fortsatt med... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 90 01 52-0, BG: 900-1520, Swish: 123 900 1520