Dramaten bjuder in till pjäsen Fenix

 

Under Bergmanfestivalen den 24 augusti har pjäsen Fenix urpremiär på Dramatens Lilla Scen. Regisserar gör Suzanne Osten, en av svensk teaters mest framstående och inflytelserika regissörer. Söndagen den 9 september och fredagen den 19 oktober har vi förbokat ett antal platser till föreställningen till ett specialpris för 1,6 & 2,6  miljonersklubbens medlemmar.  Vid dessa föreställningar erbjuds möjligheten att stanna kvar efter applådtack och delta i ett samtal med regissör och medverkande skådespelare.

Pris: 300 kr inkl. teaterbiljett , ett glas cava och samtal efter föreställningen. Notera att cavan som ingår i priset behöver du njuta av innan eller efter föreställningen/samtalet eftersom pausen bara är en kort bensträckare!

Notera att sista bokningsdag för föreställningen den 9 september är 31 augusti. Den 19 oktober bokas senast den 10 oktober.

För att att del av erbjudandet, logga in på Mina Sidor.

 

 

Om pjäsen

Marina Tsvetajeva är en hyllad rysk poet, besatt av tanken på att ta sig in på teatern. Beväpnad med sin nyskrivna pjäs Fenix, om en flicka och en åldrad Casanova, jagar hon stadens mest upptagna manliga teatergeni. Samtidigt pågår den ryska revolutionen som omkullkastat hennes borgerliga tillvaro. Hon kämpar för sin själs och sina barns överlevnad.

Fenix är en pjäs av dramatikern Ann-Sofie Bárány, som tar avstamp i Tsvetajevas omskakande liv och konstnärskap. Tsvetajeva (1892–1941) gick på kollisionskurs med samtiden.

I rollerna: Thérèse Brunnander, Siri Hamari, Emelie Jonsson, Elin Klinga, Hannes Medial, Simon Norrthon, Martin Selze

Regi: Suzanne Osten        

Länk till pjässidan: http://www.dramaten.se/repertoar/fenix/

Missa inte Alexandras Webb-TV intervju med Suzanne Osten som kommer ut på webben runt den 20 augusti!