Where the Magic Happens – med Caroline Ravin

Visar en gammal aktivitet. Observera att informationen nedan är inaktuell.

En show fylld av humor, trolleri och tankeläsning. Det är storytelling och underhållning tätt sammanflätat, och där klassiska trick får nytt liv och färg genom Caroline Ravns magiska fingrar. Tänk dig trolleri i ny analys, snygg kostym och svallande rött hår. Och i ett förbaskat coolt genomförande. Publiken kommer att få skratta och förundras över hur djupt man kan nå in i en människas medvetande vid tankeläsning. Många har säkert sett män trolla på det här sättet, men väldigt få har sett en kvinna göra det.

Showen är interaktiv, med träffsäker humor där gäster ur publiken bjuds upp på scen för att vara en del av showen. De klassiska attributen såsom trollstav och hatt är undanstuvade och istället erbjuds publiken något helt nytt och unikt. Den traditionella bilden av en magiker känns långt borta och Caroline Ravn visar oss var skåpet ska stå.

Om Caroline Ravn
Med ett flertal SM- och NM-placeringar, pris som årets inspiratör och flera utsålda teatrar i bagaget är Caroline trygg på scen och tar sig an publiken med charm, humor och elegans. Som en av världens få kvinnliga magiker är hon inte bara eftertraktad på hemmaplan utan bokas flitigt runtom i hela världen.
 

Som medlem i 1,6 & 2,6miljonerklubben får du köpa biljetter till extra förmånliga priser:

VIP biljett á 365 kr (vanligt pris 450 kr, i priset ingår ett glas bubbel tillsammans med Caroline Ravn)

Ordinarie biljett á 295 kr (vanligt pris 395 kr)

Logga in på Mina sidor för ta del av erbjudandet!

Varmt välkomna till Where the Magic Happens – en magisk föreställning!

När:Onsdag 24 oktober, kl 19.00 (dörrar öppnas kl 18.00)
Plats:Lisebergsteatern, Göteborg
Pris:Se specialpris för 1,6 &2,6 miljonerklubbens medlemmar

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

Bland blommor, blad, himmel och hav: Äntligen ser vi nu i takt med sommarens ankomst hur allt ljusnar! Nu lättar de restriktioner som gällt p.g.a. pandemin, vaccinationerna ger oss större frihet att träffas. Men fortsatt med... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 90 01 52-0, BG: 900-1520, Swish: 123 900 1520