Tavelauktion

Visar en gammal aktivitet. Observera att informationen nedan är inaktuell.

Under Woman in Red i Göteborg, skapades en tavla som nu aktioneras ut till förmån för Insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa www.kvinnorochhalsa.com.

Slutauktionen hålls under Hälsokvällen i Göteborg 11 sept.

Tanken med konstverket var att skapa ett gemensamt fokus kring kvinnohälsa där hjärtat varit i centrum.

Konstnären Eva Wirén berättar:

"Jag har haft en stark och vördnadsfull känsla under hela skapandet, då jag bevarat och lyft fram hjärtan ur alla lager av färg.  Jag har burit med mig alla de kvinnor som kom fram under WIR för att sätta just sitt hjärta för kvinnoforskningen. En del var försiktiga och andra gav sig in med liv och lust. Det viktiga var att så många som över 150 kvinnor valde att skapa något tillsammans som förhoppningsvis kommer att generera ett kapital till hjärtforskningen. 

Det finns tre guldhjärtan i bilden. Det hjärtat som sitter i mitten har Alexandra Charles von Hofsten skapat och de andra två guldhjärtanen symboliserar de två ambassadörerna Åsa Lövgren Jansson och Karin Funk.

Tavlan andas både kraft och energi. Som den pionjär och centralgestalt Alexandra Charles varit när det gäller kvinnohälsa och 1 ,6 miljonersklubben under så många år, så är det fint att just Alexandras hjärta är placerat mitt i denna kraftfulla virvelström där alla hjärtan/ kvinnor/ systrar färdas mot ljuset i sin egen hastighet."

                    

Tavlan är 100 cm x 100 cm, akryl bladguld 2019.

Utropsbudet är 1000 kr.

Maila in ditt bud till web@1.6miljonerklubben.com, vi uppdaterar senaste budet här.

Klicka på bilderna för att se dem i större format.

                         

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

Bland blommor, blad, himmel och hav: Äntligen ser vi nu i takt med sommarens ankomst hur allt ljusnar! Nu lättar de restriktioner som gällt p.g.a. pandemin, vaccinationerna ger oss större frihet att träffas. Men fortsatt med... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 90 01 52-0, BG: 900-1520, Swish: 123 900 1520