Hälsodagen - en dag för alla åldrar!

Visar en gammal aktivitet. Observera att informationen nedan är inaktuell.

Söndagen den 8 september är det full fart på Gärdet i Stockholm. Då arrangeras årets Hälsodag för hela familjen. En heldag med fokus på hälsa, kunskap och glädje! Dagen börjar med samling från kl 11.00 och scenprogrammet startar kl 12.00.

Annika Jankell guidar oss genom dagen tillsammans med Charlotta Huldt.
Dagen bjuder på gympa med Susan Lanefelt. Alla kan lära sig dansa salsa med Maria Llerena. Annette Lefterow visar Valkyraträning och leder yoga och meditation för alla. Få personlig rådgivning av våra medicinska experter. Lär dig hjärt- och lungräddning.

Det blir även roliga, spännande aktiviteter med överraskningar. Skansen visar upp ormar och spindlar. The Viking Museum, Vikingaliv, berättar och uppträder med vikingar och Valkyria. Stockholms brandförsvar visar sina bilar. I en fästingbuss kan alla som vill ta en fästingspruta.

  • Kl 13.00 Årets hälsopris delas ut av Nyamko Sabuni (L). Hälsopriset syftar till att uppmärksamma goda insatser för folkhälsan och sprida kunskapen vidare. 
  • Kl 13.30 Hjärtgåing - Gå, lunka, spring för hjärtat! Årets hälsopromenad arrangeras i samarbete med ”Ut i det fria”, ett initiativ mot TBE med kampanjen #loggautidetfria. Hälsopromenaden går längs Hälsans Stig vid Djurgårdskanalen med en tipspromenad, där fina priser utlovas. Alla intäkter går till insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa, som delar ut stipendier till forskning på kvinnohjärtat. 

Anmäl dig till Hjärtgåing, klicka här, och var med att bidra till forskning på kvinnohjärtat. 100 kr per deltagare (gratis för alla under 18 år). 

Alla som anmäler sig får en fin present från EVY, Daily Repair Mousse – För torr och känslig hy (värde ca 220 kr). En multifunktionell mousse som stärker hudens skyddsbarriär och passar hela familjen. Läs mer på www.evytechnology.com.

Aqua Dental är en tandvårdskedja som bedriver ett omfattande tandvårdsutbud, innefattande allmäntandvård, estetisk tandvård, specialisttandvård och akuttandvård. På Hälsodagen i Stockholm kommer de att finnas på plats för att informera om sin verksamhet och dela ut presentkort på tandvård.

 

Övriga städer där Hälsodagen arrangeras: 

Sundsvall   5 september

Kalmar       8 september

Göteborg   11 september

Malmö       19 september   

Örebro      26 oktober

 

                                  

 

 

 

När:8 september, kl 11.00-16.00
Plats:Gärdet, vid Sjöhistoriska museet, Stockholm
Pris:Fri entré för alla!

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

Hälsa, kultur och digital gemenskap: Kära medlemmar Hösten kan vara härlig med hög klar luft, sol och vackra färger... Tänk så underbart när en av våra ambassdörer berättade att hon följt sin kollegas rekommendation, krama... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 90 01 52-0, BG: 900-1520, Swish: 123 900 1520