Magens välbefinnande

Visar en gammal aktivitet. Observera att informationen nedan är inaktuell.

Välkommen till årets första webbinar med fokus på maghälsa och god mat med Sofia Antonsson och Alexandra Zazzi den 14 jan.

Under webbinariet ger Sofia sina bästa tips för att hålla magen i form med hjälp av dina tarmbakterier och probiotika medan Alexandra bjuder på enkel, lustfylld och hållbar matlagning. Tips för matlagning i det lilla hushållet. Vad skall man fylla sitt skafferi, frys och kylskåp med.

Webbinariet avslutas med en frågestund så ta chansen att ställa dina frågor direkt till Sofia och Alexandra. Det kommer också att skickas ut recept efter föreläsningen. Alexandra Charles presenterar och ställer frågor under kvällen.

      

        Sofia Antonsson                Alexandra Zazzi                 Alexandra Charles

Är du medlem, registrera dig här!

Är du ännu inte medlem är du välkommen att anmäla dig här!

Sofia Antonsson är leg dietist, författare och expert på maghälsa. Hon brinner för hälsosam mat som är bra för magen och har hjälpt tusentals personer med krångliga magar.

Alexandra Zazzi är kock, radiopratare, matinspiratör. Efter själv ha genomgått en hälsoresa vill Alexandra fortsätta att leva som hon lär. Nyttig och lustfylld mat är ett av hennes mantran!

Webbinariet ordnas i samarbete med Biocodex.

När:14 jan, kl 18.30
Plats:Online - i din mobil, surfplatta eller dator
Pris:Medlem konstnadsfritt, 100 kr icke-medlem
Övrigt:Har du inte fått ett mail med registreringslänken, leta gärna bland skräpmailen.

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

Hälsa, kultur och digital gemenskap: Kära medlemmar Hösten kan vara härlig med hög klar luft, sol och vackra färger... Tänk så underbart när en av våra ambassdörer berättade att hon följt sin kollegas rekommendation, krama... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 90 01 52-0, BG: 900-1520, Swish: 123 900 1520