Hunden i centrum 28 februari

Visar en gammal aktivitet. Observera att informationen nedan är inaktuell.

Vår 2,6 Ambassadör Johanna Lind Bagge, med sin man Anders Bagge, vill bjuda in alla till följande digitala event. 

Hunden i Centrum - syftar till att sätta just hunden i centrum. Hunden är ju människans bästa vän, och vi ska vara hundens bästa vän. Det här kommer att bli en spännande hundresa med mycket glädje, inspiration, kunskap, information, trygghet och aktuella ämnen med intressanta hundälskare och experter. Vi kommer även ta upp mycket med att djur är hälsa. 

Under vårt "doginarium" kommer vi att berätta mer om vårt initiativ och vår resa som vi vill göra tillsammans med er. Ju fler vi är, ju mer kunskap vi har, desto starkare blir vi tillsammans och kan påverka. Alla är välkomna, och självklart även ni som inte har hund. 

Vi vill därför bjuda in dig till detta kostnadsfria event den 28 februari, kl 15.00 och vi är så glada om ni även vill dela denna inbjudan vidare till era hundvänner. 

Anmäl dig här: Hunden i Centrum

 

Varmt välkomna Johanna och Anders Lind Bagge

När:28 feb, kl 15.00
Plats:Online - i din mobil, surfplatta eller dator
Pris:Kostnadsfritt för alla!

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

Bland blommor, blad, himmel och hav: Äntligen ser vi nu i takt med sommarens ankomst hur allt ljusnar! Nu lättar de restriktioner som gällt p.g.a. pandemin, vaccinationerna ger oss större frihet att träffas. Men fortsatt med... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 90 01 52-0, BG: 900-1520, Swish: 123 900 1520