Leva livet – författarträff 13 april

Leva livet – de bästa råden om hälsa och livsstil för andra halvan av livet 

Den 13 april ordnar 1,6 & 2,6 miljonerklubben en ny inspirerande författarträff där vi bjudit in två författare som är aktuella med en ny spännande bok ”Leva livet: hälsa, mat & välmående för andra halvan av livet” i samarbete med Tukan förlag.

I ett exklusivt möte träffar vi professor Mai-Lis Hellénius och professor Tommy Cederholm som tillsammans står bakom boken. Alexandra Charles leder kvällen samtal.

Vi träffar även Sofia Åhman, träningsprofil och Karolina Palmér, konstnär, som berättar mer om samarbetet ”Kultur ger Hälsa”.

    

        Mai-Lis Hellénius                  Tommy Cederholm             Alexandra Charles

       Foto för bilderna Bruno Ehrs

   

          Sofia Åhman                    Karolina Palmér

 

Som medlem i 1,6 & 2,6 miljonerklubben registrera dig här

Är du inte medlem är du välkommen att anmäla dig här.

Hur du deltar: När du anmält dig får du ett separat mail efter ett par dagar innehållandes en registreringslänk som du fyller i för att kunna ta del av webbinariet. Glöm inte att leta bland skräpmailen om du inte hittar mailet.

 

Leva livet: hälsa, mat & välmående för andra halvan av livet

Den här boken innehåller allt du behöver för att du ska kunna njuta av livet – hela livet! Boken vänder sig framförallt till dig som är 55+ och den är skriven av två ledande forskare – professorerna Mai-Lis Hellénius och Tommy Cederholm – som båda ägnat decennier åt att studera välmående och hälsa.

Vad är bra mat? Vilka behov har vi i olika åldrar? Hur mycket behöver vi egentligen träna? Svaren på dessa frågor varvas med praktiska tips, många recept och effektiva fysiska övningar. Du får också tips på hur du kan motverka stress, koppla av och sova gott på nätterna.

 

Väljer du att bli medlem efter webbinariet, drar vi av kostanden, 100 kr, från medlemsavgiften. Bli medlem här!