Dansa med Malin Watson, onlinekurs 4-10 oktober

Starta hösten med en inspirerande kurs!

Nu har du en ny chans att hänga med på en fartfylld danskurs med vår ambassadör Malin Watson. 

Varje morgon får du ett kursbrev till din inbox (mail) med övningar som du gör hemma i din egen takt från måndag - söndag. Du behåller kursens alla brev och kan fortsätt träna vidare efter veckans slut. Det går fint att se kursen på din dator, surfplatta eller mobil. 

 

Under kursen kommer Malin att lära ut sju olika danser. En dans per dag. Inga förkunskaper krävs och ingen danspartner behövs. Ni kan dansa stegen barfota hemma i vardagsrummet. Det kommer vara KUL, ENKELT och SVETTIGT! Malin kommer att lära ut Cha Cha, Samba, Rumba, Pasodoble, Jive, Salsa och Disco. Dans är för alla och ger så mycket glädje och energi och är den bästa träningen man kan tänka sig för både kropp och knopp.

 

 Anmäl dig här!

 

Om Malin Watson

Jag är professionell dansare och koreograf. Jag älskar verkligen mitt yrke. Att få jobba med sin största passion i livet är en ynnest. Att få uppträda, undervisa och sprida dansglädje och kunskap till andra människor är mitt kall i livet.

Jag är flerfaldig svensk mästare i pardans som junior, ungdom och vuxen. Finalist på junior EM fyra gånger och flerfaldig Semifinalist på EM, VM och British Open Championships. Jag har turnerat världen runt med den internationella succédansshowen Burn the Floor i USA, Australien, Japan, Kina och Europa i 90 olika storstäder med åtta shower i veckan under sju års tid.

En lite speciell upplevelse är att jag har uppträtt för sångaren Sir Elton John på hans 50-årsfest och även två år senare i hans hem! De flesta av er känner kanske igen mig från Let´s Dance på TV4.

 

När:4-10 oktober
Plats:Online - i din mobil, surfplatta eller dator
Pris:200 kr medlem, 250 kr icke medlem
Övrigt:Har du inte fått kursmailen, leta gärna bland skräpmailen.

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

Bland blommor, blad, himmel och hav: Äntligen ser vi nu i takt med sommarens ankomst hur allt ljusnar! Nu lättar de restriktioner som gällt p.g.a. pandemin, vaccinationerna ger oss större frihet att träffas. Men fortsatt med... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 90 01 52-0, BG: 900-1520, Swish: 123 900 1520