Fira morsdag 30 maj

Vi vill hylla alla underbara kvinnor på morsdag! 

Passa på att fira din mor, bonusmamma, mormor eller väninna genom en fin present som ett medlemskap, en sommarkurs eller varför inte ge ett bidrag till förmån för forskning för kvinnors hälsa.

Vi önskar dig en fin morsdag!

 

Ge bort ett medlemskap i 1,6 & 2,6 miljonerklubben 

Över 20 år har vi arbetat för att öka hälsomedvetandet och livsglädjen för alla kvinnor i alla åldrar. De frågor vi driver rör kvinnors hälsa, vård, omsorg och framtid. Vi har också samlat in över 6 miljoner kronor till insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa för forskning på kvinnohälsa. Klicka här.

 

 

Unna någon du tycker om en sommarkurs eller skäm bort dig själv

Under sommaren håller vi flera onlinekurser. Kom i balans på 30 dagar. Lär dig dansa med Malin Watson eller sjung med Maria Wells. En hel Hälsovecka hemma, det fin mycket för kropp och själ både för dig och en vän. Klicka här för läsa mer.

 

Kvinnor och Hälsa- Så mycket bättre

21 medicinska experter berättar om hur forskningen på kvinnors hälsa har utvecklats under de senaste 20 åren tillsammans med experternas idéer och visioner inför framtiden. Erbjudande 195 kr (frakt tillkommer 59 kr). Ordinarie pris 225 kr exkl.frakt.  Klicka här. *

 

 

 

Minnenas Mat 

En receptsamling till förmån för alzheimerforskning med några av Svergies mest kända profiler och fotografer. Några av de som delar med sig av minnesvärda recept är Lena Olin, Stefan Sauk, Gladys del Pilar, Christer Fuglesang. Ge ditt stöd också. Pris: 155 kr inklusive porto. Klicka här. *

 

 

Ge ett bidrag till insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa

Att vara frisk i kropp och själ och hålla sig frisk in i ålderdomen önskar sig de flesta. Trots att detta är lika viktigt för kvinnor som för män, har forskning traditionellt utförts mest på män. Vi behöver därför mer forskning med ett könsperspektiv. Därför har stiftelsen Kvinnor & Hälsa bildats. Vi samlar in pengar till förmån för forskning som är betydelsefull och livsviktig för kvinnor. Ditt bidrag är värdefullt!  Klicka här.

PG 900152-0, BG 900-1520, Swish 123 900 1520 

Märk ditt bidag Morsdag.

 

*Vi kan inte garantera att paket som skickas med posten når fram innan söndag 30 maj. 

    

 

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

Bland blommor, blad, himmel och hav: Äntligen ser vi nu i takt med sommarens ankomst hur allt ljusnar! Nu lättar de restriktioner som gällt p.g.a. pandemin, vaccinationerna ger oss större frihet att träffas. Men fortsatt med... Läs mer »

Donera gärna!

PG: 90 01 52-0, BG: 900-1520, Swish: 123 900 1520