TENERIFFA 5-12 DEC 2021, VECKOSCHEMA (kan komma att förändras dagar men innehåll detsamma)

Dag 1: Söndag 5/12

EM Flygresa med ankomst Teneriffa Syd Incheckning på Barceló Teneriffa. (från 15.00)

Kväll: Välkomstmiddag på hotellet.

 

Dag 2: Måndag 6/12 (helgdag Spanien)

FM Yoga/träning/bad/sol.

EM Workshops kring kost/mental hälsa mm.

Aktivitet: Museum hotellet

Kväll: Middag på hotellet med kvällsaktivitet

 

Dag 3: Tisdag 7/12

FM/EM: Heldagsutflykt Teide med guide och inkluderad lunch/bussresa.

Kväll: Middag på hotellet med kvällsaktivitet

 

Dag 4: Onsdag 8/12 (Helgdag Spanien)

FM Yoga/träning/bad/sol.

EM Workshops kring kost/mental hälsa mm.

Aktivitet: Naturreservatpromenad

Kväll: Middag på hotellet med kvällsaktivitet

 

Dag 5: Torsdag 9/12

FM Yoga/träning/bad/sol.

EM Workshops kring kost/mental hälsa mm.

Bussresa till stor SPA anläggning (2 timmar)

Kväll: Middag på hotellet med kvällsaktivitet

 

Dag 6: Fredag 10/12

FM Yoga/träning/bad/sol

EM Utflykt till Los Cristianos/Las Americas, inkl besök lokal marknad.

Kväll: Middag på hotellet med kvällsaktivitet

 

Dag 7: Lördag 11/12

FM Yoga/träning/bad/sol.

EM/Kväll Woman in white galaafton – artister, föreläsning, stand up, modevisning, mingel utställare, goodiebags, lotteri med fina vinster mm Lokalt inbjudna gäster med i exklusiv lokal.

 

Dag 8: Söndag 12/12

FM Flygresa med avfärd Teneriffa Syd. Utcheckning. (senast 12.00)

 

MER INFORMATION KRING VÅRA MEDVERKANDE/SAMARBETSPARTNERS

Trine Grönlund, denna sprudlande energifyllda duktiga kvinna driver det mentala gymmet Innergi,  www.innergi.se, och kommer att vara vår väletablerade professionella konferencier under alla våra event. Hon kommer även att erbjuda deltagarna rolig mental träning på ett nytt, socialt och innovativt sätt i sina workshops/föreläsningar. Trine är en väletablerad eftertraktad konferencier och har lett allt från stora konferenser till utländska seminarium.

 

Tomas Lydahl & Dennis Westerberg, dessa två inspirerande härliga herrar som både är föreläsare, författare & driver podcast, www.tomasochdennis.se . De båda har stor egen erfarenhet av psykisk ohälsa och brinner därför idag för att sprida en alternativ syn på den traditionella psykiatrin. De bjuder på personliga berättelser om att leva med oro, ångest och dålig självkänsla i många år, men delar dessutom med sig av ett budskap som inger hopp för den som lyssnar. Både Tomas och Dennis har en vana vid att arbeta med människor som inte kan finna det inre lugn som vi alla vill uppleva. De erbjuder dock inga behandlingar eller nya meditationsövningar. I stället en stilla guidning till insikter kring att välmående egentligen är medfött och konstant, men att det ofta döljs av det tänkande som pågår i sinnet. Men… påminner Tomas och Dennis… tankar är bara tankar… ingenting annat än tankar. De kommer anordna intressanta workshops samt föreläsa under kampanjen.

 

Fredrik Paulúnwww.fredrik.svna.se, välkänd näringsfysiolog föreläser om nya boken Hälsokompassen, där han beskriver hur du kan använda dina inneboende instinkter till att välja rätt mat för dina behov. Ny forskning visar att vi ofta reagerar olika på maten vi äter och att vi måste anpassa oss till det. Fredrik beskriver hur du får reda på hur just du behöver äta, och det blir ingen tråkig diet. Det lovar han! Fredrik har själv drabbats av stress, stroke därför engagerar han sig på många olika sätt för att förbättra hälsan för andra.

 

Laila Adelé, www.lailaadele.com, denna underbara kvinna besitter en av Sveriges absolut starkaste soulröster och har kallats för både ”soulgudinna” och ”lill-Aretha”. Hon har bland annat tävlat i Melodifestivalen, varit sidekick till Tomas Ledin i hyllade krogshowen ”Skarpt läge”, samt headlineat den egna showen ”The Amazing Soul & Gospel Brunch” på Ystad Saltsjöbad. Utöver sin karriär som soloartist har Laila dessutom medverkat i ett flertal musikaler genom åren, däribland ”Little Shop of Horrors”, ”Hairspray”, ”Jekyll & Hyde”, ”Legally Blonde the Musical”, ”Jesus Christ Superstar”, ”Miss Saigon”, ”Cabaret” och ”Rock of Ages”. Just nu turnerar Laila med musikalkonserten ”Från Broadway till Duvemåla” som går för utsålda hus över hela Sverige. Och Laila är även aktuell som modell i ELLOS stora vårkampanj, Made by Women - #equallywomen (ellos.se).

 

Cicci Landén, www.ciccilanden.se , denna underbara duktiga sångerska, musiker och låtskrivare gör musik i genren Americana – en mix av country, blues och singer-songwriter, hennes låtar har mycket själ och den röda tråden är hennes uttrycksfulla röst och texterna om livet.

 

 

Sandra Westin Blomberg, denna roliga stand up tjej kommer från Staffanstorp/Skåne, där hon bor med sin man och tre barn. Sandra kommer underhålla oss under eventen med sin kvicka humor hämtad från familjelivet. Sandra har b la uppträtt på Norra Brunn i Stockholm och med Lena Frisk på M.A.C.K Malmö.

 

 

 

Jessika Lindbergwww.healingochyoga.com, denna härliga Yoga lärare med många års erfarenhet inom träning/utbildning kommer både föreläsa under eventen/hålla träningspass.

 

 

 

 

 

”Fnulan” – Malin Martinsson www.fnulan.se , influencer med blogg som innehåller det mesta, allvar, humor i en salig blandning. Har även företag inom personlig assistans. Malin får ofta höra att det som är bäst med hennes blogg är den höga igenkänningsfaktorn. Hon är i den gyllene medelåldern, lever med mannen Fredrik, tre barn och ett barnbarn. Har sedan ung ålder haft ångest, känt en nedstämdhet från och till men den hjälp hon fått är medicinering. Engagerar sig i andras välmående, och är för henne en självklarhet att sprida kunskap och information. Hon vill bidra med ökad förståelse och acceptans gällande psykisk ohälsa. ”Det ska vara lika vanligt att prata om det som vilken annan sjukdom som helst.” Framför allt de vårdtagare hon arbetar med har på något sätt varit med om ett trauma och mår inte alltid så bra.

På frågan ”en rolig sak om dig Malin”…”Jag är knäpp helt enkelt, som en clown som trillar och tappar saker dagligen. Slår du upp ordet klumpig så är det mitt ansikte du ser på bild. Dessutom klarar jag inte av att se svenska humorklassiker som Sällskapsresan och Jönssonligan”.

Mirka Norrström www.trettonbarnsmamman.se, känd influencer från familjen Annorlunda, trettonbarnsmamman i sitt esse som driver en av Sveriges största föräldrarbloggar samt har många följare på sin instagram.

Annika Pettersson Nilsson www.drommenomelvabarn.se , influencer, skriver om livet med allt vad det innebär, upp- och nergångar. Utan filter eller krusiduller. Utan massa fasader och lull-lull. Var en av familjerna i Familjen Annorlunda både 2016, 2017 och 2018. Förskollärarstudent, kontrollfreak, älskar att baka och laga mat.

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

Bland blommor, blad, himmel och hav: Äntligen ser vi nu i takt med sommarens ankomst hur allt ljusnar! Nu lättar de restriktioner som gällt p.g.a. pandemin, vaccinationerna ger oss större frihet att träffas. Men fortsatt med... Läs mer »

Donera gärna!

PG: 90 01 52-0, BG: 900-1520, Swish: 123 900 1520