Tips

Ett enkelt och säkert hjälpmedel för dig som tar mediciner dagligen

Det är lätt hänt att glömma ta sin medicin eller att råka ta fel kombination av läkemedel. Läkemedelsautomaten Dosell underlättar för dig som tar mediciner genom att leverera rätt dos i rätt tid, och genom att påminna med ljud- och ljussignaler om man glömmer medicinen. Dosell kan också larma anhöriga och/eller vårdpersonal om medicinen av någon orsak inte tas.  

Under Coronapandemin är det viktigt att äldre stannar hemma och träffar så få människor som möjligt. För människor med hemtjänst kan Dosell ersätta den fysiska medicinöverlämningen från vårdpersonal.

Om du vill ha en Dosell till dig själv eller till en anhörig, eller bara vill läsa mer om tjänsten, gå in på www.izafe.se/dosell.

 

         

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Som medlem i 1,6 & 2,6 miljonerklubben får du fina erbjudanden, här är några av vad du kan ta del av: 

  • Nu erbjuder vi 10% rabatt på vaccination mot lunginflammation och TBE på ett 30-tal vårdcentraler runtom i landet. 
  • Ett härligt leende är svårslaget! Philips eltandborstar är ledande på marknaden och som medlem erhåller du 30% rabatt på hela sortimentet. 
  • Upptäck matkassen som sätter guldkant på vardagen. Du färdigställer och serverar. Resultatet blir mindre tid för dig i köket, och ännu godare middagar. Få 25 % rabatt på dina 4 första veckorVarmt välkommen att prova Matkomfort du också!

Logga in på Mina Sidor för att ta del av samtliga erbjudanden.

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

Bland blommor, blad, himmel och hav: Äntligen ser vi nu i takt med sommarens ankomst hur allt ljusnar! Nu lättar de restriktioner som gällt p.g.a. pandemin, vaccinationerna ger oss större frihet att träffas. Men fortsatt med... Läs mer »

Donera gärna!

PG: 90 01 52-0, BG: 900-1520, Swish: 123 900 1520