Nytt medlemssystem

Då vi nu byter system behöver du som medlem i 1,6 & 2,6 miljonerklubben skaffa nytt lösenord för att komma åt Mina Sidor. 

Så här gör du:

Klicka på länken vid Medlemsinloggnings under Mina Sidor.

 

Du begär nytt lösenord  på inloggningssidan. Klicka på ”Glömt lösenord”, se röda rutan nedan. Det nya lösenordet kommer skickas till din e-post adress, får du det inte så titta att det inte fastnar i skräpposten. Har du gjort flera försök och beställt om lösenord så är det viktigt att du tar det senaste mailet.

Sen är det klart att logga in.

 

Har man ingen e-post går det att logga in med medlemsnummer men då måste administratör lägga in lösenordet på medlemskortet.

Du kan alltid maila info@1.6miljonerklubben.com eller ringa 08-20 51 59.

Till dig som prenumererar på tidningen i pappersformat så får du även en faktura med den. Den kommer i mitten av december. Om du går in innan och betalar via Mina Sidor så får du bortse från pappersfakturan så att det inte blir dubbla betalningar.

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

Hälsa, kultur och digital gemenskap: Kära medlemmar Hösten kan vara härlig med hög klar luft, sol och vackra färger... Tänk så underbart när en av våra ambassdörer berättade att hon följt sin kollegas rekommendation, krama... Läs mer »

Donera gärna!

PG: 90 01 52-0, BG: 900-1520, Swish: 123 900 1520