Ljusa minnen i november

Minns i november  den ljuva september….. det behöver vi göra så här års när den grå filten oftast vilar över oss. Men inomhus är det ljust och full aktivitet. Det är fenomenalt att upptäcka hur extra trevligt, intressant och viktigt det blir när året lider mot sitt slut.

Vi presenterar nu Minnenas mat, vår receptsamling med kända personers favoritrecept, för god matgemenskap. För gemenskap behöver vi! Receptsamlingen Minnenas Mat säljs till förmån för forskning på Alzheimers  sjukdom och det är en fin julklapp! Passa på att beställa den NU, så får du den lagom till jul. Priset är 180 kr exkl moms och ev. frakt. Receptsamlingen är inte tidsbunden. Recepten är aktuella året om. Det är en trevlig liten bok och present till många.

Vi fortsätter vårt arbete med osteoporos/benskörhet. Det är en angelägen fråga för oss, eftersom många kvinnor drabbas.  Varannan kvinna och var fjärde man beräknas få en osteoporos relaterad fraktur under sin livstid. Välkommen till våra panelsamtal med politiker och medicinska experter den 9 december i Stockholm, där du har möjlighet att ställa frågor och berätta om dina erfarenheter.

Alexandra

Kommentarer