Snart är jag på resande fot...

Den 2009-10-13 11:26

Tro det eller ej, men jag ska vara med i nya upplagan av tv-programmet På spåret! Tävlingar är inte min specialitet, men jag övertalades av nya programledaren Kristian Luuk. Jag föll för hans motivering att "se det som en del av livets universitet". Dessutom hoppas jag mycket på min medtävlare - författaren Björn Ranelid. Han borde väl, om inget annat, kunna prata omkull domare Fredrik Lindström. Programmen spelas in i november och har premiär fredagen den 4 december. Vi är 18 tävlande i nio lag. Håll tummarna, det kan verkligen behövas. Vi kommer att möta många gamla duktiga favoriter och även Doreen Månsson från systerklubben 2,6.

Fredrik Lindström, domare, och Kristian Luuk, programledare i På spåret som jag medverkar i i december
Fredrik Lindström, domare, och Kristian Luuk, programledare i På spåret som jag medverkar i i december

Jag kommer att tävla ihop med författaren Björn Ranelid
Lagkamraten, författaren Björn Ranelid

Kommentera

Alexandra Charles

Alexandra Charles
Välkommen till Sveriges största kvinnoförenings blogg om hälsa och livsstil. Här skriver Alexandra Charles, grundare av 1,6 & 2,6 miljonerklubben.

Bloggarkivet

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

Hälsa, kultur och digital gemenskap: Kära medlemmar Hösten kan vara härlig med hög klar luft, sol och vackra färger... Tänk så underbart när en av våra ambassdörer berättade att hon följt sin kollegas rekommendation, krama... Läs mer »

Blogg: Lina Forss

Lina Forss

Kärleksbrev till mina politiker!: Hej Irene Lundqvist Svenonius, Anna Starbrink, Björn Eriksson, Sara Östberg, Lars Rådén och Johan Bratt! Hjärnspöken håller hov om natten, på dagarna är det bara hunden och jag som hörs. Efter... Läs mer »

Insamling för kvinnors hälsa

Insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa

Det ska inte vara orättvist att vara kvinna! Forskning på kvinnohälsa släpar efter. Med din hjälp kan vi ändra på det.
Skänk en gåva på:
www.kvinnorochhalsa.com