Bilder från sommarfest och hattparad

Nyheten publicerad: 2009-06-11

Bilderna kommer från vår sommarfest och hattparad på restaurang Lisa på Udden som vi hade tisdagen 9/6. Kvällens juryn bestod av Magdalena Ribbing, Gunilla Pontén, Bea Szenfeld, Maria Llerena och Göran Alfredsson. Underhållning av the Vocalettes - Maria Sköld, Hanna Wanngård och Eleonor Ågeryd.

Avdelning seriösa hattar

Första pris, en magnifik korg (med Bengt Frithiofson delikatesser) till Annika Warburg, i en vit lätt hatt köpt i Paris. Andra pris,  Lill Lindfors nya bok "Sa du gula höns", till Anna-Karin Bäck, orange nät. Tredje pris, biljetter för två till PrimaDonnor på Hamburger Börs, till  Boel Eklund för rosig rosenhatt.

Övriga finalister var Roxanne Heravi i jättestor blekrosa skir hatt som hon också fick 2,6 miljonerklubbens eget pris för (biljetter till PrimaDonnor på Hamburger Börs), Berit Bånryd i handplockad rhododendron längs brättet, Mary Lindkvist i en krans av tre hemsydda tjocka tygsnoddar som varit dörrprydnad, Ellina Lundahl i lila fjädrar, Ingrid Rosenblad i en brun stråhatt, Sigun Arvidson Karlsson i prickig stor hatt, Käti Trobeck i en silverkeps.

Avdelningen mindre seriösa hattar

Här gick första pris, en övernattning för två på Bomans hotell i Trosa till Ebon Johansson i en stor hatt med marin dekor av leksakssegelbåtar. Andra pris, Lill Lindfors nya bok, gick till Kristina Thilén i förgylld skyddshjälm som hon fått för arbete i samband med sprängning för tunnelbanan. Finalist i den klassen var även Annika Ekman med en golfbana i miniatyr på huvudet.

I en specialklass för kvällen, Barn med hatt, fick alla tre deltagarna pris, Emma Östlund i en liten stråhatt, Arvid Östlund i sin fars bruna hatt och Reinhold Wicklander i hemvikt servett som Napoleonhatt.

Ingemo Bonnier, kärntruppsmedlem och redaktör för medlemstidningen & Magdalena Ribbing, styrelseledamot i insamlingsstiftelsen För kvinnors hälsa.

Till höger Ebon Johansson, vinnare i avdelningen mindre seriösa hattar, med en egentillverkad hatt med marin dekor av leksakssegelbåtar.

Till vänster: en av våra första medlemmar Mary Lindkvist, finalist i avdelningen seriösa hattar, i en krans av tre hemsydda tjocka tygsnoddar som varit dörrprydnad. Till höger: Eva Peter

I mitten Annika Warberg, vinnare i klassen seriösa hattar, iklädd en vit lätt hatt köpt i Paris och till höger Maria Llerena, en av kvällens jurymedlemmar.

Till vänster: 2:a pristagaren i avdelningen mindre seriösa hattar, Kristina Thilén i förgylld skyddshjälm som hon fått för arbete i samband med sprängning för tunnelbanan. Till höger: Paula Ternström, medlem i 2,6 kärntrupp, skådespelerska och regissör

Barbara Bridges, Nya Zeelands ambassadör tillsammans med Sven Tumba, fd hockeyproffs och Karin Ehnbom-Palmquist generalsekreterare SVIV och styrelseledamot i Insamlingsstiftelsen För Kvinnors Hälsa.

The Vocalettes, Eleonor Ågeryd, Maria Sköld och Hanna Wanngård.

Caroline Gentele, 2,6 kärntrupp och operasångerska.

Och så lite "allmänna bilder"...

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

Nytt blogginlägg från Alexandra: Kära medlemmar! Nu har vi delat ut våra stipendier om 610000  till sex glada och tacksamma stipendiater.  De gick till forskning på endometrios, gyncancer, hjärtkärlsjukdomar hos gravida och... Läs mer »

Donera gärna!

PG: 90 01 52-0, BG: 900-1520, Swish: 123 900 1520