Höstseminarium 22 oktober, Linköping

Den 22 oktober kommer tre intressanta personer att informera oss om laserbehandling, nyttiga bakterier och ”fönstertittarsjukan. Thomas Öman, certifierad massör,  informerar om laserbehandling som ett alternativ mot artros. Magnus Nylander, näringsforskare,  berättar att nyttiga bakterier är nödvändiga för våra tarmar och stärker vårt immunförsvar. Oskar Nelzén, läkare och forskare, berättar om symtom och behandling av ”fönstertittarsjukan”.

Kvällen avslutas med en modevisning med höstens mode som inkluderar en liten ”stilskola” med Astrid Brissman, färg och stilkonsulent.

Välkommen till en kväll med 1,6 & 2,6 miljonerklubben

 

              

          Thomas Öman              Magnus Nylander            Oskar Nelzén

Anmäl dig här!

Program 

17.30-18.20 Registrering och måltid, laxpudding med potatis och skirat smör.

18.20-18.30 Välkommen 1,6 & 2,6 miljonerklubbens ambassadör Wivi-Ann Heurlin-Krantz

18.30-19.00 Laser och Artros. Laser som behandlingsalternativ mot artros. En smärtfri metod som kommer att underlätta vardagen, Minskar smärtan – minskar svullnader – ökar rörligheten.

Thomas Öman certifierad massör, lic personlig tränare, laserterapeut och kostrådgivare.

19.00-19.45 Nyttiga bakterier  – grundläggande för hälsan! Probiotiska bakterier är nödvändiga för att skapa en väl fungerande tarm och för att stärka immunförsvaret.

Magnus Nylander, Med doktor och näringsforskare kommer att ta er med på en spännande resa i bakteriernas värld

19.45-20.00 Bensträckare

20.00-20.40  ”Fönstertittarsjukan” handlar om smärta i ett eller båda benen vid promenad. Det förorsakas av försämrat blodflöde i benens  pulsådror p g a åderförkalkning. Vilka är symtomen och vilken typ av behandling finns det?

Oskar Nelzén, st-läkare, forskare och doktorand, Kärlkirurgen, Liu

20.40-21.20  Modevisning. BJ:s visar höstens mode inklusive liten Stilskola ”Nyfiken på din stil?” med Astrid Brissman, färg och stilkonsulent.

Lottdragning

Tack för i kväll!

Du kan även ringa in och anmäla dig till 1,6 & 2,6 miljonerklubben: 08205159.

I samarbete med Bio Gaia och Bayer